Rada ohledně nákupu
tak jsem si s pánem vyměnil pár emailů a moc jistej si teda nejsem. Když jí před 3 lety koupil, byla bouchlá na levej zadní roh - je vyměněnej blatník, takže je tam patrnej svár. Klasický mětský šrámy jí taky neminuly. Celkově je řekl bych spíš hodně dobře nafocená
. Auto jezdilo itálii, řecko, takže spíš dálky - to by mohlo bejt plus, pokud sedí kilometry. Na volvoklubu sem sehnal dobrovolníka, kterej mi to dneska jede okouknout, tak dám případně vědět, jak to vypadá. Každopádně, teď vážně nevim. Doufám, že mi řekne buď abych jí vzal, nebo nebral 
Volvo V40
to máš pravdu, ale rozhodnutí je i tak na měAlliq píše:to je takova hodne nestastna role, rozhodnout, jestli to mas vzit nebo ne... kdyz rekne, ze to mas vzit, a pak se to cely poroucha, tak budes nastvanej, ze ti rekl, ze to mas vzit
Volvo V40
Auto bylo prohlídnutý a po technický stránce vypadalo dobře. Interiér odpovídal nájezdu. Venku to už bylo horší - sem tam rez, lak byl po nástřiku měněnýho blatníku taky nic moc - krupice.Ne2d píše: Zdar, byl teda někdo na tý prohlídce a jak to dopadlo??
Leštěnka z toho nikdy nebude, ale pracant to bude dobrej. Chtěl jsem jí vzít ale nějakej překupník přihodil na aukru v poslední vteřině, takže už je fuč
Volvo V40
- Pizzamancz
- Řidič
jj, my pořekupníci víme, kdy včas zaútočit
No nic, nelituj se, mmísto tlachání sis mohl koupoit jízdenku do Brna a jet se na ní podívat
Zase taková dálka to nebyla 
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
to jsi koupil ty?Pizzamancz píše:jj, my pořekupníci víme, kdy včas zaútočitNo nic, nelituj se, mmísto tlachání sis mohl koupoit jízdenku do Brna a jet se na ní podívat
Líto mi to trochu je, ale už mám vyhlídlí další auto, takže to až tak nepálí
Volvo V40
- Pizzamancz
- Řidič
nene, auto jsem nekoupil, ještě nemám opravenou ani svou corollu.THOmasoj píše:to jsi koupil ty?Pizzamancz píše:jj, my pořekupníci víme, kdy včas zaútočitNo nic, nelituj se, mmísto tlachání sis mohl koupoit jízdenku do Brna a jet se na ní podívat
... Pokud je to s tou jízdenkou mířený na mě, tak ono to neni zase tak jednoduchý
... autobus tam jede 3,5 hodiny a zpátky stejně tak... Nemluvě o tom, že bych musel do ČB nebo Tábora, což je dalších 45 minut.... takže celej den v trapu a v peněžence o 700 míň
... Kdybych jel autem, tak musim po okreskách a v Brně se ztratim
... nemluvě o tom, že bych tam pak musel znovu, kdybych ho chtěl koupit (vzhledem k tomu, že bylo auto na aukru, nedalo se koupit hned)...
Líto mi to trochu je, ale už mám vyhlídlí další auto, takže to až tak nepálí
To, co popisuješ s tím cestováním je smutná pravda, proto jsem zvolil místo státem propagované hromadné dopravy tu individuální. To je už samozřejmě otázka diskuze na zcela jiných fórech
Každopádně přeji hodně štěstí s výběrem nového stroje.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
a co tohle, to by se ti nelíbilo?
je to dneska novej inzerat, počítám, že při tý výbavě a stavu bude hned pryč!
http://auto.bazos.cz/inzerat/9799130/To ... placen.php
je to dneska novej inzerat, počítám, že při tý výbavě a stavu bude hned pryč!
http://auto.bazos.cz/inzerat/9799130/To ... placen.php
Corolla E11, 4E-FE, 1,3-63 kW, 3D hatchback, 1998, Social edition