Ja je teda taky nasazuju zridka a tam je pravdepodobnost poniceni stoprocentni. A ani sul/kaminky nejsou bez nasledku...Amper77 píše:Bydlím v Beskydech, jezdím na lyže a v kufru už 20 roků vozím v zimě lopatu, štěrk a řetězy. Ty řetězy jsem ještě nepoužil. Teď jsem se díval na Kohůtce, kolik řidičů je dá - tak 1 z 10 a ten myslím jen když tam jede poprvé.awe_cz píše:Hlavni problem hliniku je, ze se lehce otluce retezy...
Takže si dovolím nesouhlasit, problém to bude jen u marginálního počtu řidičů a ti ať si tedy dají plech.
na zimu 16 nebo 17''
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

- CommonUser
- Věčnej rejpal
Jj, prostě řetězy na autě někdy mělo tak 1 procento řidičů a v dnešní době myslím začínají být zbytečné. Ti, kdo se občas dostanou do takových podmínek už spíše půjdou do 4x4 a nám ostatním bohatě stačí kontrola trakce (plus samozřejmě ta lopata a 2 litrová PETka vysušeného štěrku). Uvažuji, že řetězy na Avika už ani nekoupím.
Navíc mám Al a ještě bych si ho poškrábal.
Navíc mám Al a ještě bych si ho poškrábal.

Toyota Avensis 2.0 VVT-i 1AZ-FSE 06 sedan
- CommonUser
- Věčnej rejpal
No ano 16 ky nie su cooool, ale mne sa uz 2x oplatili - ked ma v parkhause vytlacili na obrubnik a ked som trafil dieru na uzasnych SK cestach. A to nehovorim o cene pneu ... na ohurovanie pred diskotekou su ine auta ...MIR píše:caute, ja mam 17tky na leto aj zimu a ziadny problem.
+ 16 nevizeraju na T27 velmi dobre.

T27 2ZR-FAE Rice on wheels
OK pravdaCommonUser píše:No ano 16 ky nie su cooool, ale mne sa uz 2x oplatili - ked ma v parkhause vytlacili na obrubnik a ked som trafil dieru na uzasnych SK cestach. A to nehovorim o cene pneu ... na ohurovanie pred diskotekou su ine auta ...MIR píše:caute, ja mam 17tky na leto aj zimu a ziadny problem.
+ 16 nevizeraju na T27 velmi dobre.

Toyota Avensis T27 2.0 D4D combi
Mě dali do TP jen 16-tky a jsem líný se s rozšířením babratMIR píše:OK pravdaCommonUser píše:No ano 16 ky nie su cooool, ale mne sa uz 2x oplatili - ked ma v parkhause vytlacili na obrubnik a ked som trafil dieru na uzasnych SK cestach. A to nehovorim o cene pneu ... na ohurovanie pred diskotekou su ine auta ...MIR píše:caute, ja mam 17tky na leto aj zimu a ziadny problem.
+ 16 nevizeraju na T27 velmi dobre.ale ja! to auto vidim niekolkokrat denne, a tie 16tky by ma mrzeli. Verim ale ze jazda moze byt pohodlnejsia-zmensenie priemeru o jedno cislo a zvetsenie profilu som citil (v pohodli) dokonca aj na Toyote Land Cruiser 150, a to uz pred vymenou bol profil dost vysoky.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
awe_cz na to je jednoducha rada. Napis jim, ze podle katalogu doplnku je mozne tam dat 17" a i 18" a ze mas original toyota kola, koupene treba v nemecku a chces je tam dat. Na dobirku ti poslou dopis s povolenim. Ja snima takhle bojoval u yarise.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT