E11 - Corolla 1.4VVTi 71kW liftback 2001 - koupit/nekoupit?
šklbnutie motora pri 120 - corolla 1.4 VVTi 4ZZE- FE
Nazdar, prosim chcem sa ta opytat ci to sklbnutie sa u teba opakuje a ako si ho vyriesil? Mne sa to stalo uz 3 x a tiez to bolo na dialnici pri 120km/h.
Vdaka za odpoved.
- jednou pri cca 120km/h v mirnem tahu motor "skubl", jakoby na zlomek vteriny vysadil (malem jsem dostal infarkt) > od te doby to zatim neudelalo a mam najeto cca 900km
Vdaka za odpoved.
- jednou pri cca 120km/h v mirnem tahu motor "skubl", jakoby na zlomek vteriny vysadil (malem jsem dostal infarkt) > od te doby to zatim neudelalo a mam najeto cca 900km
Re: šklbnutie motora pri 120 - corolla 1.4 VVTi 4ZZE- FE
Ahoj, měl jsem ten samí problém, pří této rychlosti jsem cítil spálenou gumu, zajel jsem do servizu a projeli jsme auto, vše to bylo od výfuku, ten se vyměnil a je klid (zádní díl včetně katíku cca 3700,-)tatko píše:Nazdar, prosim chcem sa ta opytat ci to sklbnutie sa u teba opakuje a ako si ho vyriesil? Mne sa to stalo uz 3 x a tiez to bolo na dialnici pri 120km/h.
Vdaka za odpoved.
nyní:Toyota Corolla E11 1.6 kombi
budocnost: Toyota Avensis
budocnost: Toyota Avensis
Ahoj. Taky mám E11, motor 4ZZFE a měl jsem stejný problémy: občas na zlomek sekundy vypnul motor a při rychlosti vyšší jak 130 mírné trhání volantu. Vyměnil jsem kabely a zatím je klid (snad i bude). To trhání volantu zatím neřeším, protože ani nevím už co bych ještě měl udělat (dělá to na obou sadách gum, nechal jsem je vyvážit a problém pokračuje, nechal jsem zkontrolovat geometrii, vůli v čepech, tlumiče a už nevím co dál). Tak ji nehoním nad 130. Jinak spokojenost. Jo, a ještě praskaly žárovky (možná přehříváním), protože jsem nechal kontrolovat elektrikářem všechno možný a nic neobjevil. Žárovky praskaly různých značek. Vyřešil jsem to světly pro denní svícení.
Corolla E11 Hatchback, 1,4 VVTi, 2000
Není možný že by to trhání dělaly třeba zvlněný brzdový kotouče?Pandy píše:Ahoj. Taky mám E11, motor 4ZZFE a měl jsem stejný problémy: občas na zlomek sekundy vypnul motor a při rychlosti vyšší jak 130 mírné trhání volantu. Vyměnil jsem kabely a zatím je klid (snad i bude). To trhání volantu zatím neřeším, protože ani nevím už co bych ještě měl udělat (dělá to na obou sadách gum, nechal jsem je vyvážit a problém pokračuje, nechal jsem zkontrolovat geometrii, vůli v čepech, tlumiče a už nevím co dál). Tak ji nehoním nad 130. Jinak spokojenost. Jo, a ještě praskaly žárovky (možná přehříváním), protože jsem nechal kontrolovat elektrikářem všechno možný a nic neobjevil. Žárovky praskaly různých značek. Vyřešil jsem to světly pro denní svícení.
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005