Nosic na kola
Nosic na kola
Ahoj Toyotaci,
chtel bych se zeptat jestli mate nekdo zkusenost s nosicem na kola na Avensis kombi 2007 na pate dvere? Ci mi doporucite nejaky jiny typ s kterym mate dobre zkusenosti. Diky
chtel bych se zeptat jestli mate nekdo zkusenost s nosicem na kola na Avensis kombi 2007 na pate dvere? Ci mi doporucite nejaky jiny typ s kterym mate dobre zkusenosti. Diky
Nojo, to se mas - ja tazny nemam. A davat 5-6k za tazny, ktery jinak nepotrebuju, abych na nem mel kola?;))Jirka píše:Já nosič dávám na tažný.Nemá to chybu.
Na střechu jsem dával dřív,ale od tý doby co máme nosič kol na tažný tak jsem ho na střechu ani jednou nenamontoval.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

Pratele, mam Avika 2008 kombi+tazne Thule automat. Na minulou dovolenou do Norska, jsem si poridil nosic na tazne (Wjenzek)- Ten je super, ale uz jsem ho musel prodat..Jeli jsme velmi zatizeni, a pri ruznych najezdech na trajekty a t podobne, jsem nekolikrat taznym zadrel o vozovku. Je to hrozny pocit, jen jsem koukal, kde je jaky hrbol... Tazne to prezilo, ale nosic na tazne uz nikdy... Ale byli jsme fakt zatizeni, cast pneu byla schovana, a jeste k tomu tazne ma tvar "U". Mozna tazne " na pevno" ma tvar jiny, pak by bylo vse OK. Cili, kdyz ted vzpomenu na Norsko, vybavi se mi tyto neprijemne vzpominky... Takze ja jedine na strechu.
JJ přesně, taky jsem si je ted koupil a super, co jsem měl předtím od Hakru tak mi kolo dcéry slítlo za jízdy, ještě, že nikdo nejel za mnou....Krhel píše:Ahoj,
tazny nemam, pouzivam stresni nosice Thule ProRide 591 a muzu je jen doporucit.
Snadna montaz, kola drzi bezchybne - nemam obavy, ze je nekde poztracim.
leo
byl ave 2,0D4D 12/2001 kombi
už je Avesro 2,0D4D T25 EXECUTIVE 2004
a Corolla Verso 1,8VVTi 2005
byl ave 2,0D4D 12/2001 kombi
už je Avesro 2,0D4D T25 EXECUTIVE 2004
a Corolla Verso 1,8VVTi 2005