typový list

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
HONZIKrapidak
Člen Týmu

typový list

Příspěvek od HONZIKrapidak »

Ahoj měl bych prozbu nevíte nekdo kde by se dal sehnat typový list na alu kola koupil sem si vetší kola než mam zapsany v TP a chtel bych je tam nejak zapsat popřípadě jestli nemáte nekdo jiné řešení ( kupovat menši nechci) díky
radys03
Věčnej rejpal

Příspěvek od radys03 »

mrkni sem http://www.kola-na-auto.cz a zkus napsat dotaz. mám tam zamluvenej TL :wink:
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW :lol:
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
HONZIKrapidak
Člen Týmu

Diky pozeptam se
HONZIKrapidak
Člen Týmu

Typový list

Ahoj mam pro Vás jednu radu sehnal sem Typový list na alu kola je to celkem jednoduché nic méně ješte nemam vyhráno. zjistil sem si kdo alu kola dováží do ČR v mém případě alu kola Rial firma Renocar zvedl jsem telefon a volal ochotně jsem dostal telefon na pána kterymu jsem vše vysvětlil a on nejni problem poslali typový list a mam ho doma jen musim ještě na kontrolu nejakyho montovaní říkaji tomu "servisní technik typu K" jak to pujde dam vedet jak sem dopadl nicmene dovozci alu kol jsou zde na odkazu http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ozidla.htm tak hodně uspěchů HONZIKrapidak :-)
Honza-N
Člen Týmu

Příspěvek od Honza-N »

Zdar kolego, kámoš to řešil na Hyundai a normálně přišel do servisu a onito za něj vyřídili. Nevím kolik platil, ale nic strašného to nebylo. Zeptej se v Tozotě. Teda jestli si to už neudělal :) jinak nevím
Odpovědět

Zpět na „Corolla“