Športove sanie yaris 2009
Športove sanie yaris 2009
Zdravicko, mate niekto skusenosti so sportovym sanim na yariske 2009? Pozeral som si coto na youtube a aj som si zistoval ze KN ich vyraba avsak na moj rocnik zatial nevyrobili...tak rozmyslam ze si spravim sam no najprv by som chcel vediet ci uz to niekto nerobil aby mi mohol dat rady atd...?
Žena za volantom, to je ako hviezda na neby, ty ju vidíš no ona teba nie
Aké bolo heslo troch mušketierov?... utekajme kým nás nechytia…
Jazdim na 1,33 terra cool 09'
a k comu ti to bude ?
samotny filter ma asi taky zmysel ze nedosiahnes ziadne zvysenie vykonu akurat to bude viac hucat.
inak co sa tyka 1.33 motora moc by som tam sanie neprerabal pretoze sanie na tento motor bolo ladene s toyotou motorsport takze to urobis este horsie ako to je.
ak chces lepsi zvuk a vyssi vykon tak vymen zvody a cely vyfuk a tam uz zisk vykonu moze byt aj 10-15 k
ja som vymenil sanie na leone 1.8 turbo a ziadny efekt to nemalo. !!
ale ak chces vymen aspon budeme vediet
samotny filter ma asi taky zmysel ze nedosiahnes ziadne zvysenie vykonu akurat to bude viac hucat.
inak co sa tyka 1.33 motora moc by som tam sanie neprerabal pretoze sanie na tento motor bolo ladene s toyotou motorsport takze to urobis este horsie ako to je.
ak chces lepsi zvuk a vyssi vykon tak vymen zvody a cely vyfuk a tam uz zisk vykonu moze byt aj 10-15 k

ja som vymenil sanie na leone 1.8 turbo a ziadny efekt to nemalo. !!
ale ak chces vymen aspon budeme vediet

Ja neviem..čisto môj osobný názor na tento nápad je takýto:
Keby som mal 1.33 ,tak nešpekulujem ani vo sne nad niečim takýmto...Ale ako sa hovorí- 100ludí = 100chutí.
Ako píše Henry33 -akurát ti to zvýši hluk...
A čo tak toto :
-vymením môjho 1.0 za tvoj 1.33 a budeš mať zvuk aký chceš mať:lol:
Len trošku budeš mať menej koní -ale to je detail.

Keby som mal 1.33 ,tak nešpekulujem ani vo sne nad niečim takýmto...Ale ako sa hovorí- 100ludí = 100chutí.
Ako píše Henry33 -akurát ti to zvýši hluk...
A čo tak toto :
-vymením môjho 1.0 za tvoj 1.33 a budeš mať zvuk aký chceš mať:lol:

Len trošku budeš mať menej koní -ale to je detail.

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
To ze by mi to vykon nezvysilo viem a bol som stym zmiereny ide mi prave o ten zvuk ja to totiz neberiem ako hluk
Zvody ani komplet vyfuk necem menit kym sa mi stym nieco nestane a nebude to nutne vymenit potom zvolim taku moznost a dam tam nieco kvalitnejsie... no kazdopadne dik za nazor, som ani netusil ze to sanie bolo robene podla toyota motorsport. To mi dalo do hlavy celkom velkeho chrobaka =D no i tak by som cel vediet nazor niekoho kto to uz ma spravene a moze povedat co sa zmenilo respektive co to obnasa

Žena za volantom, to je ako hviezda na neby, ty ju vidíš no ona teba nie