Yaris NG - problémy s tankováním

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
lubos.x
Člen Týmu

Yaris NG - problémy s tankováním

Příspěvek od lubos.x »

často se mi stává,že se tankovací pistol hned po puštění sama vypne jako by byla plná nádrž. I několikrát po sobě. Stalo se mi u globusu a benziny plus. Čím to může být?
Toyota Yaris Verso 1,5 2001 bylo
Toyota Yaris 1,0 2000 bylo
Nissan Maxima 3,0 2002 bylo
Toyota Yaris 1.0 2011 bylo
Toyota Prius 2008

Obrázek Spotřeba 2008 TOYOTA Prius II (57kW)
muco
Věčnej rejpal

Re: Yaris NG - problémy s tankováním

Příspěvek od muco »

Presne tak !!!!! Chcel som to sem hodiť už asi pred mesiacom,ale zabudol som na to -no kedže sa to nestalo len mne,napíšem aj ja niečo.
Stalo sa mi to isté u OMV (v B. Bystrici pri Mc Donalde),že mi okamžite vypínala pistol akonáhle som ju stlačíl.
Aby sme predišli nejasnostiam-skusal som pistol dať hlbšie,povytiahol som ju,otáčal som s ňou dolava doprava,púšťal som ju pomaly ,rýchlejšie ,dokonca som pistol strčil do nádrže a aj som chvilu počkal a potom stláčal-proste sa nič nezmenilo... -jednoducho som experimentoval tak dlho,že som si myslel,že to už vzdám a idem na inu pumpu (ak ma niekto videl,tak moje čarovanie pri stojane určite nepochopil)... Správala sa teda tak,akokeby som mal doplna natankované a ešte by som chcel nejaké to deci natlačiť silou mocou -až na kraj hrdla.Vtedy to vypína samozrejme pomaly -prehnane povedané-skor,než ju stlačíte.Ale teraz ked som tankoval do skoro prázdnej nádrže jej to bolo jedno ako som ju stláčal či otáčal.Horko ťažko som potom pomaly natankoval 20litrov a neriešil som to ďalej.
Dokonca sa mi raz stalo ,že som stlačil pistol a bud to vyplo,alebo to islo tak pomaly,že som liter tankoval asi minutu. Isiel som k pokladni sa spýtať, či to nemaju do..ne.Vraj nie a asi velmi rýchlo pustam pistol...No co som už debil??? ako môžem rýchlo púšťať pistol,ked to ide pomaly-či už stláčam menej alebo viac.Ona ten stojan potom vynulovala a išiel som nazad dotankovať-vtedy to už išlo normálne...Neviem,či to má s tým súvis,ale aj toto sa mi stalo.
P.S. na 99% tankujem stále na tej istej benzinke kedže to mám najbližšie.Ale možno skusim inde tankovať-no ťažko to bude asi benzinkou,kedže to robí aj inde u "lubos.x-oviˇ"
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
smutok
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smutok »

Blba kombinacia stojanu a sklonu pistole k stene tankovacieho vedenia. V tankovacej pistole je trubicka co saje vypary a ked sa do nej dostane benzin tak pistol vypne. Pokial nepomaha sklon, tak treba zmeni stojan alebo pumpu.
Yaris II 1.0Obrázek
Corolla E12 1.4Obrázek
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Skúsim to tak učiniť - dík :wink:
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“