E12 170tkm. výměna ložisek přední náprava a nová spojka!
E12 170tkm. výměna ložisek přední náprava a nová spojka!
Zdravím lidi chci se zeptat, mám Corollu 1,4 VVT-I a odešla mi ložiska už to dělá 3 měsíce hrozný bordel. Tak konečně sem našetřil a jdu to nechat vyměnit do Toyoty. Než jsme se tam ale dostal tak mi odešla spojka. Musím jezdit jak hlemejžd protože to šílenně prokluzuje když přidám trochu víc plyn! Potřebuji poradit, jestli někdo neví kolik to bude zhruba stát? Když to nechám udělat v originálu? Popřípadě jestli má někdo zkušenosti s CoRollkou po 170 tkm. co bych měl nechat vyměnit ať mám delší dobu klid. Přemýšlel jsme o těsnění svodů, hlavy válců, ventilů atd. Popřípadě co odchází na nápravě? Na co se zaměřit. Klasický servis oleje a filtry to neřeším, brzdy s kotoučema sou nové a tlumiče taky i se stabilizátorama. Jsme na tu svou kočku hrozně vysazený a rád za ní utracím. Chci jí držet v nejlepší kondici. Tak kdyby někdo měl s něčím zkušenosti prosím Vás o rady. Díky moc a s pozdravem

- Pavo.B.
 - Věčnej rejpal

tesneni pokud netece a neubyva extra olej tak se na to vykasli, jak se na to sahne nemusi to byt to prave a mohlo by se ti to vymstit  
  taky si myslim ze menit to v origo servisu se zbytecne , pokud chces origo dily tak se daji sehnat levneji a praci v toyote nekomentuji , nekdy horsi jak od ucnu

Altezza Gita  (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"

ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Tak tak.. a pokud opravdu chceš originál díly, tak řekni na www.originalniautodily.cz že jsi odtud a dostaneš 20 procent slevu... Pak to dej šikovnému garážníkovi a je to. 
Jinak na nápravě tak leda čepy. na těsnění všeho druhu (výfuku a hlavy a tak) bych se vykašlal pokud to nefouká...

Jinak na nápravě tak leda čepy. na těsnění všeho druhu (výfuku a hlavy a tak) bych se vykašlal pokud to nefouká...
Back in Czech.

- smutok
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Ja som menil lozisko aj spojku u garaznika, lozisko mi zhanal servisak, tak neviem co tam je a spojku som mu doniesol aisin a oboje funguje bez problemov, pricom chalan servisuje hlavne VW pripadne este francuzov.
Co sa tyka dalsich vymien, tak by som skontroloval vodnu pumpu ci neslzi, ja som ju totiz tiez menil ale to uz vo vlastnej rezii, dal som airtex, tak uvidim kolko vydrzi, ale zatial funguje bez problemov.

Co sa tyka dalsich vymien, tak by som skontroloval vodnu pumpu ci neslzi, ja som ju totiz tiez menil ale to uz vo vlastnej rezii, dal som airtex, tak uvidim kolko vydrzi, ale zatial funguje bez problemov.
Re: E12 170tkm. výměna ložisek přední náprava a nová spojka!
Jsme na tu svou kočku hrozně vysazený a rád za ní utracím. Chci jí držet v nejlepší kondici. Tak kdyby někdo měl s něčím zkušenosti prosím Vás o rady. Díky moc a s pozdravem[/quote] 
moja carina ma poprosila ci by si ju nevzal na tyzdnovy rekondicny pobyt po 400000. Niektore z popisovanych procedur by sa jej celkom pacili.

moja carina ma poprosila ci by si ju nevzal na tyzdnovy rekondicny pobyt po 400000. Niektore z popisovanych procedur by sa jej celkom pacili.
Civic FD7 2006 TR
 R18A2
Carina AT190L 1992 JP
 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

R18A2Carina AT190L 1992 JP
 4AFEex.Carina AT191L 1996 UK
Ložisko odešlo do vječných lovišť
Díky chlapy za rady a poznámky... Jen dotaz každý tady říkate že je lepší někoho šikovnýho atd. Ale ani jeden mi nenapsal kam mám jít... Teď mi v pátek odešlo ložisko už ani nedojedu do originálu TOYOTY v Jihlavě. Jsme z Prahy tak když je tu tolik odborníků na sevisy poradíte mi někdo komu to dát??? Hlavně a't je šikovný a rychlí... Nejlépe v pondělí výměna... Prosím o radu moc to spěchá a je to nalehavé... Díky máte to u mě..