hele s tím výfukem už je to o moc tižší, nejvíc řve koncák při sériových svodech...při těch co k tomu patří už je to těžká nuda takže spíš smůla pro měvotecc píše:Pokud to mas se svodama komplet jako jsem to mel ja nez jsem ti ten koncak od japspeedu prodal tak te obdivuju, ze ten silenej rachot dokazes skousnoutCo se tyce sani tak jsem vyzkousel snad vsechny mozny varianty ktere me napadli, nejvetsi problem u otevreneho sani je jeho odstineni a dobre vyreseny privod cerstveho vzduchu a dalsich x veci ale to se tady taky uz resilo. Podle me az na zvuk a moznych dva a pul poniku ktere bych jeste veril,ze ti to muze pridat tak diky spatnemu odstineni dalsich deset ubrat. Ale zvuk to ma luxusni:) Ja osobne jsem to nakonec vyresil variantou K&N vlozka a origo toyota airbox posledni generace ma o neco vetsi prumer pro sani vzduchu a jsem maximalne spokojen.Ten hluk otevreneho sani me uz zacinal vadit asi starnu
Navic ty krabice tam nejsou podle me jen tak pro paradu ale k potlacovani nezadoucich rezonanci a turbolenci ty japoncici to maj dobre spocitany a vedi co delaj ....