Zdravim chlapi, poprosil by som Vas o pomoc, radu.....mam avensis 01, 2.0D4D 81kW, asi pred mesiacom zacal nejak slabsie startovatm myslel som ze su to SCV vetily, ale nechaval som tomu este cas, potom za studena startoval v pohode, ale za tepla uz nechcel , niekedy skoro vobec, nechcel som ho trapit. Po vymene termostatu (to s tym asi nesuvisi) ma auto nechalo stat na ceste a to asi tak , ze zacal sa z vyfuku valit biely dym, v motore to zacalo hrkat a otacky sli hore, tak som ho hned vypol. Asi po dvoch hodinach som to nastartoval a skoro na volnobeh presiel domov asi 200m, a zase ten klepot a dym. Na vzduchovom filtry mam olej asi 5cm na kraji. Prvy odhad bolo turbo, no servisakovi sa to nepacilo, lebo sa mi nejak zvysila aj hladina oleja. Dnes boli vstreky na stolici a 3 z nich su na 100%zle, jeden by este mohol byt dobry.
Mal z Vas nejaky takyto problem. Poradte prosim.
Avensis poradte prosim...;-(
Re: Avensis poradte prosim...;-(
Opravdu se zvýšila hladina oleje? Opravdu je vidět uniklý olej? Pak to vidím na klasiku....těsnění pod hlavou.mausersk píše:Zdravim chlapi, poprosil by som Vas o pomoc, radu.....mam avensis 01, 2.0D4D 81kW, asi pred mesiacom zacal nejak slabsie startovatm myslel som ze su to SCV vetily, ale nechaval som tomu este cas, potom za studena startoval v pohode, ale za tepla uz nechcel , niekedy skoro vobec, nechcel som ho trapit. Po vymene termostatu (to s tym asi nesuvisi) ma auto nechalo stat na ceste a to asi tak , ze zacal sa z vyfuku valit biely dym, v motore to zacalo hrkat a otacky sli hore, tak som ho hned vypol. Asi po dvoch hodinach som to nastartoval a skoro na volnobeh presiel domov asi 200m, a zase ten klepot a dym. Na vzduchovom filtry mam olej asi 5cm na kraji. Prvy odhad bolo turbo, no servisakovi sa to nepacilo, lebo sa mi nejak zvysila aj hladina oleja. Dnes boli vstreky na stolici a 3 z nich su na 100%zle, jeden by este mohol byt dobry.
Mal z Vas nejaky takyto problem. Poradte prosim.
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
-
- Navigátor