Od tý doby co auto mám, tak vždycky jakoby při stahování a vytahování okynka trošku prasklo ve dveřích a sklo se trošku vychýlilo ze svojí osy, ale v zápětí se znovu srovnalo.
Ale minulý týden se mi stala nemilá věc, ráno (-20 C) jsem chtěl stáhnout okýnko, něco ruplo ve dveřích a okýnko už nejde vytáhnout el. nahoru. Musím ho vytáhnout rukama. Dolů sjede,ale nahoru už ne.
Nikdy jsem mechanismus okna nerozebíral a mám strach abych něco nezkonil. Mám se do toho pustit nebo raději zajet k mechanikovi? Případně máte někdo náhradní díly na opravu?
EDIT:
Tak jsem dveře rozebral, a zjistil jsem,že byly vytočený všechny 3 šroubky (červené kolečko na fotce), které drží motůrek okýnka. Tak jsem je znovu natočil a TADÁ okýnko funguje. Akorát mám takový větší-menší problém. Když okýnko zatáhnu až nahoru, tak se jakoby vychýlí směrem do interiéru (červená šipka na fotce) a dveře jdou trošku hůř zavřít, sice to má +, že okýnko teď bude perfektně těsnit

Poradíte co s tím? Jde tam někde nastavit odklon okýnka? Zkoumal jsem,ale nic jsem nenašel, možná jsem nenašel nějaký šroub pod tlumením, kterým by se to mohlo nastavit.
Ještě mě napadlo, že jsem našel ve spodku dveří takovej ten gumovej tlumič, co bývá pod haupnama,aby tlumil náraz při zavírání, ale ten asi nikam do dveří nepatří...
P.S: Čuměl jsem jak péro z gauče, že na šroubech jsou vyražený čísla, velice praktický