Pravidelná prohlídka po 90tis km
Pravidelná prohlídka po 90tis km
Ahoj všem,
můžete mi doporučit nějaký servis v Ústí nad Labem a okolí?
Chtěl bych nechat udělat pravidelnou servisní prohlídku E11 liftback z motorem 1.4 (4E-FE) z roku 1998 po 90tis km.
Kolik peněz si mám připravit?
můžete mi doporučit nějaký servis v Ústí nad Labem a okolí?
Chtěl bych nechat udělat pravidelnou servisní prohlídku E11 liftback z motorem 1.4 (4E-FE) z roku 1998 po 90tis km.
Kolik peněz si mám připravit?
- Pizzamancz
- Řidič
Doporučuji Toyota Hanisch v Drážďanech. Máš to cca 20 minut cesty a je to v pohodě a za stejný peníze jako v Čechách. Pokud bys chtěl, můžu tam sjet s tebou příští týden. Ostatně tam jezdím pořád 
Více info na SZ nebo na mobilu.
Více info na SZ nebo na mobilu.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
Děkuji za nabídku
Díky moc za nabídku, ale příští týden mi to asi nevyjde.
Máš představu na kolik peněz by to vyšlo?
- Pizzamancz
- Řidič
Re: Děkuji za nabídku
http://www.toyota-hanisch.de/hanisch-dr ... ial_1.htmlFlexa píše:Díky moc za nabídku, ale příští týden mi to asi nevyjde.
běžné sazby, termín domluvíme v pohodě.
Vím, že se v Německu vyplatí spousta věcí, náhradní díly určitě, ale práce je fakt tak levná? Asi před 10 lety jsem si nechal nad Berlínem v malém neznačkovém servisu někde u benzínky nechal rozdělat a vysušit rozdělovač u Renaulta (průtrž mračen a průjezd loužema 20-30 cm vody), trvalo to asi 30 minut a platil jsem 40DM.
Opravdu se tam vyplatí servisovat 10-15 let starou ojetinu? Kolik si tam platil třeba za některé zásahy?
>>>>>
Doporučuji Toyota Hanisch v Drážďanech. Máš to cca 20 minut cesty a je to v pohodě a za stejný peníze jako v Čechách. Pokud bys chtěl, můžu tam sjet s tebou příští týden. Ostatně tam jezdím pořád
Opravdu se tam vyplatí servisovat 10-15 let starou ojetinu? Kolik si tam platil třeba za některé zásahy?
>>>>>
Corolla E11, 4E-FE, 1,3-63 kW, 3D hatchback, 1998, Social edition
- Pizzamancz
- Řidič
Myslíš si, že ti někdo prověří starý auto za 250 korun včetně běžné prohlídky ? Možná tady nějaký garážník. Já pokud možno volím lidi, kteří Toyotám rozumí než těm, kteří nabídnou nejnižší cenu. Až budu chtít šetřit, pořídím si německý traktor fmetlenahlínách a řešit to nebudu... 
Na základě "dešťového" příběhu. Chtěl jsi vyřešit problém ? Mohl jsi ušetřit a nechat to auto stát dalších x-hodin v dešti. Vloni jsem si půjčil Hondu a zaseklo se mi okno... Taky jsem u Bosche velmi rád zalepil oficiálně požadovaných 15 € a s naprostou spokojeností jsem jim nechal 5 € tringeld.
Na základě "dešťového" příběhu. Chtěl jsi vyřešit problém ? Mohl jsi ušetřit a nechat to auto stát dalších x-hodin v dešti. Vloni jsem si půjčil Hondu a zaseklo se mi okno... Taky jsem u Bosche velmi rád zalepil oficiálně požadovaných 15 € a s naprostou spokojeností jsem jim nechal 5 € tringeld.
Ale ne, já to nemyslel nijak zle! Spíš mě tahle možnost se servisem vozu v Německu nenapadla.
A je tedy fakt, že nebožtík soused tam jezdil s teréňákem Suzuki (tehdy se myslím ještě ani neříkalo SUV) už před pár lety, obával se ho tady vůbec někomu svěřit (ale nejezdil do NDR, ale někam za Rozvadov).
A je tedy fakt, že nebožtík soused tam jezdil s teréňákem Suzuki (tehdy se myslím ještě ani neříkalo SUV) už před pár lety, obával se ho tady vůbec někomu svěřit (ale nejezdil do NDR, ale někam za Rozvadov).
Pizzamancz píše:Myslíš si, že ti někdo prověří starý auto za 250 korun včetně běžné prohlídky ? Možná tady nějaký garážník. Já pokud možno volím lidi, kteří Toyotám rozumí než těm, kteří nabídnou nejnižší cenu. Až budu chtít šetřit, pořídím si německý traktor fmetlenahlínách a řešit to nebudu...
Corolla E11, 4E-FE, 1,3-63 kW, 3D hatchback, 1998, Social edition
- Pizzamancz
- Řidič