Kdo má zkušenosti s Yarisem
- 
				Komanche
2Yarisek: a nevíš náhodou jak je to s motorem? Trochu jsem se na to díval a uchycení a par věcí je stejný. Trochu jsem se díval i po drátech, ale budu muset rozebrat přístrojovku, abych zjisti kam co jde. Chtěl bych to časem vyměnit za 1,5 Prvně ale musím zjistit co je třeba vyměnit a jestli to vůbec pujde. Jisté je že budu potřebovat motor, převodovku, řídící jednotku a kabeláž. Ale potřebuju vědět jestli tam nebude ještě nějaká zrada. Japonci jsou K**** Šikmooké  

Tak kdyby někdo něco věděl tak dejte vědět. Dikes.

Tak kdyby někdo něco věděl tak dejte vědět. Dikes.
- ToyotaMan
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo má zkušenosti z Yarisem
Můžu ti říct jedinou věc! Zachránil mě život. 10.11.1999 jsem se ním zastavil v 110 o kovový sloup od trolejí. Mohu zaslat i fotky!TOm píše:Chci se zeptat na tohle auto. Premýslím ze si ho koupim...ale chci vedet jestli s tim nekdo mate zkusenosti. Tzn. jestli nejake zavady, na co si dat pozor pri koupi....a pak prosim napiste co mate za motor a jak s nim jste spokojeni (spotreba ve meste, pohodli atd.)
Predem vsem dekuji za zkusenosti.
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No tak díky to budu mít večer opravdu co dělat ale super alespoň je to pohromadě. Do něčeho určitě jdu..Komanche píše:Tady to mate vsechno, a ceny si uzijte
http://www.stratisautosport.gr/en/produ ... .php?id=43
Re: Kdo má zkušenosti z Yarisem
wowToyotaMan píše:Můžu ti říct jedinou věc! Zachránil mě život. 10.11.1999 jsem se ním zastavil v 110 o kovový sloup od trolejí. Mohu zaslat i fotky!TOm píše:Chci se zeptat na tohle auto. Premýslím ze si ho koupim...ale chci vedet jestli s tim nekdo mate zkusenosti. Tzn. jestli nejake zavady, na co si dat pozor pri koupi....a pak prosim napiste co mate za motor a jak s nim jste spokojeni (spotreba ve meste, pohodli atd.)
Predem vsem dekuji za zkusenosti.
 No tak posli fotky....hned je dam na web
  No tak posli fotky....hned je dam na web   ale myslim ze muzou byt i zde na foru
  ale myslim ze muzou byt i zde na foru