Tak mi dnes dosli Uniroyal Rain Expert ...
Vyzeraju ako zimaky bez lamiel - ma to V vzor a tri zubate drazky. No uvidim ako sa to bude chovat. Su vyrobene na slovensku (sranda ze som ich kupoval z CZ ), vyrobene 0211, takze cerstve.
Cena aj s dopravou vysla vo finale 46€/kus . Myslim , ze v pohode.
Este som neobuval, zatial tu stale po nociach mrzne, snad zaciatkom aprila.
chcem sa ale opytat na ine: odporucali mi nafukat ich dusikom. Nie je to zadarmo , ale ani nejak drahe ( 22skk/1koleso a kontrola a pripadne dofukanie pocas pouzivania zdarma).
Mate o tomto nejake vedomosti? Na co je to dobre? Vraj to znizuje opotrebenie pneumatiky.
ake letne pneu pouzivate na Carinach (E) a ako ste spokojni?
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
46 euto je dobrá cena.jarson píše:Tak mi dnes dosli Uniroyal Rain Expert ...
Vyzeraju ako zimaky bez lamiel - ma to V vzor a tri zubate drazky. No uvidim ako sa to bude chovat. Su vyrobene na slovensku (sranda ze som ich kupoval z CZ ), vyrobene 0211, takze cerstve.
Cena aj s dopravou vysla vo finale 46€/kus . Myslim , ze v pohode.
Este som neobuval, zatial tu stale po nociach mrzne, snad zaciatkom aprila.
chcem sa ale opytat na ine: odporucali mi nafukat ich dusikom. Nie je to zadarmo , ale ani nejak drahe ( 22skk/1koleso a kontrola a pripadne dofukanie pocas pouzivania zdarma).
Mate o tomto nejake vedomosti? Na co je to dobre? Vraj to znizuje opotrebenie pneumatiky.
K tomu dusíku - měl sem to v kolech taky, ale že by to mělo nějakej zásadní význam, to mi nepřišlo. Přece jenom když se člověk zamyslí, tak vzduch, kterej všeci dýcháme a pumpujem do gum je i tak tvořenej cca 80% dusíku a 18% kyslíku. Hlavní výhodou je, že by plyn neměl být tak rozpínavej s teplotou, tudíž tlak v gumě by se neměl měnit. Na závody asi dobrý, ale v běžnym provozu asi zbytečný.
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)