Tak jsem si našel chvilku a rozhodl se představit svůj malý projekt... Celica ST205 r.v. 95, blíže asi netřeba představovat. Koupena v seriovém a technicky slušném stavu.
Absence nástavců pod křídlo, který na tom autě nesmí chybět, mi dost vadila, takže to byla první věc, kterou jsem na autě změnil (shodou okolností také stříbrné)...
Výkon motoru mi prozatím stačí, takže přestavba musí začít jak jinak než od základu... Plně stavitelný podvozek D2 racing http://www.tuning-in.cz/toyota-celica-9 ... st205.html , jediná "vada" byla to, že přední vyžadovali odříznutí těhlic ze seriových tlumiču a navaření na "válec" Dédvojky...
Toho nepořádku si nevšímejte, není to moje dílna...
Je nějaký důvod, proč jsi zvolil podvozek D2, a ne např. XYZ, který se snad vyrábí i v provedení pro SS nápravu ? Díky.
Jinak autí vypadá moc pěkně zachovale, tak ať dělá radost !
Joe_y: jj, radost dělá... na D2 jsem měl slušnou slevu, doporučili mi ho spousta lidí, kteří mají hodně zkušeností a ani v obchodě netušili, že to přijde bez té těhlice... A navíc se mi líbí ta fialová
Kubrt: u práce ji už neuvidíš, je hezky v teple v pronajaté dílně... Ale když budeš mít cestu, klidně se zastav...
krasny a hele kdy te zase uvidime? (kdybys nepoznal podle nicku - jasem ten blb kterej se s tebou vezl v Havl. Brode na letisti ) od ty doby se po tobe slehla zem.. musis se prijet ukazat na nejakej dalsi minisraz
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed