moje cecilka:)))

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
H@nzz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

moje cecilka:)))

Příspěvek od H@nzz »

tak jsem do sveho alba přidal par fotek te moji potvory :))
po posledním střetnutím s blbcem jsem to už nechtěl opravovat ale nakonec jsem do toho šel je to přece jenom srdeční záležitost :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

skvělý

Příspěvek od micron »

další zachráněná číča... gratuluju! musíš mít radost až do nebe, taky sem záchranář :-) připadá mi že vlastně skoro všichni majitelé 5.gen jsou záchranáři RESPECT design! celica will never die!

ps: nevíte někdo nějaký detaily o tom Japoncovi co velel týmu když pracoval (navrhnul) na designu 5 a myslim i 6 genky? ten týpek měl vizi jako... chtěl bych vidět dokument jak na tom makali, jak vůbec dlouho, kolik lidí, a hlavně jejich úsměv na tváři když se dílo povedlo nebo nějaký fotky, náčrtky...prostě cokoliv (nejsem Korejec, nebudu to kopčit :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: skvělý

Příspěvek od Petr »

micron píše:další zachráněná číča... gratuluju! musíš mít radost až do nebe, taky sem záchranář :-) připadá mi že vlastně skoro všichni majitelé 5.gen jsou záchranáři RESPECT design! celica will never die!

ps: nevíte někdo nějaký detaily o tom Japoncovi co velel týmu když pracoval (navrhnul) na designu 5 a myslim i 6 genky? ten týpek měl vizi jako... chtěl bych vidět dokument jak na tom makali, jak vůbec dlouho, kolik lidí, a hlavně jejich úsměv na tváři když se dílo povedlo nebo nějaký fotky, náčrtky...prostě cokoliv (nejsem Korejec, nebudu to kopčit :-)
tak to by mě zajímalo taky a chtěl bych vědět kdo navrhoval i supru mkiv
nevím jestli se nám tyhle informace povede sehnat ....je to dost těžký a nevím kde začít ja vím v které továrně se celica 7 gen výrábí nebo výráběly slyšel jsem že se už nedělá a nastupce není a nebo poslat email do toyoty do japonska ale v japonštině nebo anglicky??
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

anglicky

Příspěvek od micron »

japonci nejsou blbý, anglicky uměj... ale spíš by to mohlo bejt na stažení přímo na jejich japon stránkách (ne že bych to teda hledal, ale z marketingovýho hlediska by se to tam hodilo) retro construct movies+pic gallery... napiš jim... nebo sežeň mail a já jim srdečně napíšu :-) jo a vynadám, že tu novou celdu fakt zdržujou!!! a nejen Evropa čeká... na pořádný rallye "flashback" "comeback" auto, nebo že by toyota šetřila... takhle ne... jedna z nej firem na světě a nejezdí rallye!!! už je čas! rozdat opět karty! teda vytáhnout to ESO 8! kua
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“