ztnext píše:Když už se tu řeší ty jízdní vlastnosti, nedá mi to a musím se podělit o zkušenost z tohoto víkendu. Mám jednu trasu, kterou jezdím už spoustu let pravidelně (nic moc silnice) znám tam každou nerovnost. A teď o víkendu jsem jel tuto trasu s T-27 combi a nestačil jsem se divit jak se to auto chová. V porovnání s T-25 sedan je toto tvrdé, rozskákané, stále někam uskakující, neklidné no dost mě to zklamalo, až jsem se divil v čem to vlatně jedu

. No zvyk je zvyk, ale toto jsem nečekal, vždyť je to pořád naše TOY.
PS: A nepište mi že ta T-27 má v hajzlu tlumiče, nemá najeto ani 40 tkm.
- Nemozem to priamo porovnat s T25, ale T27 chce byt "sportovejsia" na urovni Audi, BMW & company (niekde na nete sa da najst vyjadrenie z TTT), proste to, co sa v EU nosi ...
Ja to mozem porovnat s AUDI a Medurom (co som jazdil predtym). Nejake velke rozdiely nepozorujem, mozne tie razy z diery su na Avise o malo silnejsie. Opakujem, ze to nemozem porovnat s T25. Ovsem na T27 mam len 16ky. Jazdim 16ky aj letne - ked vidim tu ""stupajucu"" kvalitu ciest v EU, tak to ani nebudem menit. Naco ? Aby som bol frajer pred miestnou krcmou

Mozno si teda viezol na 17 / 18 kach.
- Sedenie je v T27 (Avensis vseobecne) vyssie, ale ja som to kvoli tomu kupil ! Pre mna je to fasa pohodlne, ten kto musi robit 1000 km streky na jeden zatah to pochopi. Preco sa vyraba / predava tolko SUV v poslednej dobe ? (aj ked ja SUV nemusim).
Viezli ma v predfaceliftovom Passate a nic moc pre mna. Suchat ritou o asfalt uz nemusim. Kazdodenne nastupovanie / vystupovanie je prijemnejsie na Avise.
Nerobme tu zasa flame, ze s T25 na vecne casy a nikdy inak. Nechcem tu nejak na nikoho utocit, ale kto chce/ma nove auto od TTT v tej triede, tak berie T27 a neobzera T25 ... ja som mal T25 len velmi kratko, ale nieco som si vsimol napr. T27 ma podla mna ovela lepsie radenie + riadenie, lepsie odhlucnenie podvozka a lepsie sedenie vpredu (+ krajsi interier pre mna) , viac miesta vzadu (kombi).
Nepaci sa mi elektricka rucna brzda, to fakt z Passata nemuseli odkukat.
Dvojite dno v kufri je na pikacu, radsej mohli dodavat rezervu (miesto tam je, ale treba si doplatit) a aj ovladanie okien mohlo byt viac pristupne. Ale to je asi tak vsetko, co by som na T27 menil.
Este som zabudol na hruby A stlpi, divocina to vacsiny aut z tejto triedy (aj Passat a A4)