Nastavení rozvodů 3S-FE
Nastavení rozvodů 3S-FE
Ahoj,
při výměně rozvodů nám po nastartování spadlo zpuchřelé těsnění z pod krytu rozvodů pod řemen a došlo k přeskočení řemenu.
Nemůžeme nikde najít značku na vačkové řemenici. Nevíte někdo kde je? Na jednom ramenu řemenice je malá dirka o průměru cca 3-4mm. V bloku pod ní je taky díra a při určitém natočení řemenice se díry kryjí. Tak jsme to zukusili zaaretovat závlačkou, kliku dali na "nulu", ale motor nechce naskočit.
Návod na nastavení rozvodů o tohoto motoru jsem nikde nenašel. Pomůže někdo?
při výměně rozvodů nám po nastartování spadlo zpuchřelé těsnění z pod krytu rozvodů pod řemen a došlo k přeskočení řemenu.
Nemůžeme nikde najít značku na vačkové řemenici. Nevíte někdo kde je? Na jednom ramenu řemenice je malá dirka o průměru cca 3-4mm. V bloku pod ní je taky díra a při určitém natočení řemenice se díry kryjí. Tak jsme to zukusili zaaretovat závlačkou, kliku dali na "nulu", ale motor nechce naskočit.
Návod na nastavení rozvodů o tohoto motoru jsem nikde nenašel. Pomůže někdo?
- HAJEK-MILAN
- Člen Týmu
-
- Věčnej rejpal
-
- Věčnej rejpal
-
- Věčnej rejpal
Věř mi, je to tak. Na celé vačkové řemenici není jediná značka, jen ta díra na jednom rameni. Nějaký klubák mi posílal i nějaké pdf v němčině, kde to bylo graficky znázorněno. Motor se sice dával do mnoha aut, ale možná se pak lišiliv detailech dle daného typu auta. A u Ravky výměna rozvodů je docela pakec, protože místa je tam tak ani ne na šířku řemenu, takže vidět za roh tam není ani se zrcátkem.
- HAJEK-MILAN
- Člen Týmu
mrkněte sem třeba to pomuže
RAV-4, 1997, 2.0 16V AUTOMAT.