Oturbeni 2.0 Gticka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Oturbeni 2.0 Gticka

Příspěvek od mara.mww »

zdar nevite za kolik by se dala oturbit celica 2.0 gti a co vsechno je k tomu treba ???
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

hrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooomada penez :lol:
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Floyd
Řidič

Příspěvek od Floyd »

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 79&start=0

Zkus mrknout sem pro predstavu a nejspis Te prejde chut, pac levna zalezitost to rozhodne neni, pokud chces aby motor aspon chvili vydrzel. Nejlevnejsi je asi rovnou vymena za 3S-GTE, popripade koupe ST185.

Nebo je tu i cesta ´hotoveho´ turbo kitu, namatkou treba tady:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-3 ... ccessories

Jenze takový kit vetsinou stejne neni kompletni a cena taky neni konecna, nemluve o kvalite pouzitych dilu..Navic bych to nikdy nebastlil na motor, co ma nalitano 200+k, takze GO...
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Koukni na to ale popravdě nedoporučuju oturbovat jednak je to cesta neustálých experimentů jednat finančně velice náročná věc a pokuď nemáš čas auto prostě oželet a mít ho jen někde totálně bokem a v podstatě tě nězajímá i cca půl roku nebo rok co se ním děje tak to radši ani nezkoušej pokuď si to nebudeš dělat sám.Koupit jinej 3S-GTE udělat na něm klasickou generálku je určitě nejlevnější alternativa ale pak ti nebude stíhat převodovka a náporavy a brzdy:-) .A popravdě jsou i zajímavejší auta s výkonem který chceš a ve 4 kolce Subaru a Mits. se dají za cenu toho co bys narval do tohoto určitě koupit.Jde jen o to ždali chceš vysloveně Celicu jako jsem chtěl já.pak těch peněz nemáš ale proč litovat a prostě s tím výdejem počítáš :lol: i když já můj výdej nějak prekročil mimo to jak jsem chtěl.

Závěr:Neturbit koupit jiné auto :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.
Dawe24
Řidič

Příspěvek od Dawe24 »

Já mám v 5.gen. motor zatím postavený na atmosféře ale písty jsou kované a ojnice taky ale turbové a až seženu jednotku a drobnosti tak se jen namontuje turbo a odladí a mělo by vše být o.k.,výkon by měl být být přes 200koní což je pro mne dostačující na předokolku a peněz už to taky sežralo dost ale s tím se každý musí smířit
Odpovědět

Zpět na „Celica“