Dneska budu samozřejmě volat, tohle jsem našel teď o pauze v práci Tak jsem se zeptal, jeslti někdo náhodou neví, co s tím je )Pavo.B. píše:nejdriv zjisti co je s tim motorem a co chce , ten zbytek pujde a do castky by ses vejit mel , ale chce to vse videt a vedet
Rada
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jak neco zjistite o te cervene tak dejte vedet, jen me to zajima z financniho hlediska...
Jinak ze se jeste vracim k te cerne LPG, tak jak pise Alda nize, chcipalo to nejspis z toho duvodu, ze se to automaticky prepinalo z benalu na plyn jeste driv nez se motor stihl vubec ohrat, myslim uplne nevhodne serizene, navic bez moznosti manualniho prepinani mezi plynem a benalem, coz povazuju za zakladni chybu, jinak bych proti tomu LPGcku taky nic nemel...ale s tim kapajicim olejem to me typos taky fakt dojal . Skoda ze jsme se v ni ani neprojeli, ja to chtel aspon prubnout jak ten motor jede, ale Alda to z litosti k celde radsi utnul... kazdopadne z venku vypadala hodne hezky a i podle tesneni kolem dveri a dalsich drobnosti bych to stari netipoval, ale je pravda, ze intos teda u ridice dost jetej.. jak kdyby v tom jezdil nejaky upoceny tucek...obe loketni operky zkrabatene, volant pretazeny nejakou levnou kozenkou, tak nebylo videt jak zle je na tom origos a menena sajtra, ale pedaly neoslapane. Podvozek jsme nevideli, ale brzdy takhle od oka byly v pohode a s temi kilometry bych fakt netipoval kolik je pravda...kazdopadne me zarazil pristup prodejce, ze kdyz uz, tak aspon necham auto prohlidnout kde teda co tece a co by bylo treba... tenhle byl totalni lezer, o aute jako takovem nevedel vubec nic a podle meho koukal jen draze prodat...
Jinak ze se jeste vracim k te cerne LPG, tak jak pise Alda nize, chcipalo to nejspis z toho duvodu, ze se to automaticky prepinalo z benalu na plyn jeste driv nez se motor stihl vubec ohrat, myslim uplne nevhodne serizene, navic bez moznosti manualniho prepinani mezi plynem a benalem, coz povazuju za zakladni chybu, jinak bych proti tomu LPGcku taky nic nemel...ale s tim kapajicim olejem to me typos taky fakt dojal . Skoda ze jsme se v ni ani neprojeli, ja to chtel aspon prubnout jak ten motor jede, ale Alda to z litosti k celde radsi utnul... kazdopadne z venku vypadala hodne hezky a i podle tesneni kolem dveri a dalsich drobnosti bych to stari netipoval, ale je pravda, ze intos teda u ridice dost jetej.. jak kdyby v tom jezdil nejaky upoceny tucek...obe loketni operky zkrabatene, volant pretazeny nejakou levnou kozenkou, tak nebylo videt jak zle je na tom origos a menena sajtra, ale pedaly neoslapane. Podvozek jsme nevideli, ale brzdy takhle od oka byly v pohode a s temi kilometry bych fakt netipoval kolik je pravda...kazdopadne me zarazil pristup prodejce, ze kdyz uz, tak aspon necham auto prohlidnout kde teda co tece a co by bylo treba... tenhle byl totalni lezer, o aute jako takovem nevedel vubec nic a podle meho koukal jen draze prodat...
czmk5 píše:O té černé Celice na LPG z Brna jsem psal semka já. Motor nastartoval a chvilku jel a pak zdechl... nešlo to nahodit a tak to furt stále dokola točil dokud to nenaskočilo a zase chcíplo... Když už mu to nastartovalo tak (byl motor studenej ale lehce klepali ventili na hlavě, trošku víc jak mě a to mám najeto 250 000) no a když jsem kouknul pod auto tak kapal olej a když jsem ho na to upozornil že krvácí tak žekl že něco ve stylu že stejnak se olej dolivá.... (motor by chtěl někde přetěsnit) Interiér celkem v pohodě až na potah volantu a vyměněnou šaltru (můj vypadá hůř) z venku tuším levá strana lakovaná a novej chladič v motoru (asi dostala nějakej ťukanec) Tuším že má Super strut nápravy s tlumičema.
Měl jsem o ni zájem, ale jak jsem tam byl tak mě to lehce zklamalo a olej ten mě uzemnil za tolik peněz se dá sehnat lepší kousek. Můžeš napsat Praetorianovi nebo Kysimu byli tam semnou.
PS: doopravdy nemá najeto tolik kolik tam píše...
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se k telefonátu dnes nedostal, teď už volat nebudu Zavolám zítra a podám info, co se dozvím...Kysi píše:Jak neco zjistite o te cervene tak dejte vedet, jen me to zajima z financniho hlediska...
Co se týče té bílé Celicy, zatím to padá, nemoc skolila člověka, se kterým jsem měl auto zkontrolovat. Sám se v tom nevyznám )
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Kazde LPG mozes prepinat z LPG na benzin a naspat, akurat startujes na benzin ale ked pridas plyn a auto sa dostane do urcitych otacok prepne automaticky na plyn. Takto to funguje na 100% u vsetkych LPG zariadeniach ze si mozes sam prepinat ci chces jazdit na LPG alebo benzin. Auto nemohlo zdochynat koli tomu ze hned preplo do LPG rezimu aj ked bol motor studeny, jedine vtedy by motor zdochynal keby bolo vonku cca pod -10 az -15°C. Podla mna uz boli chytene membrany na splinovaci alebo zasraty plynovy filter porucha LPG zariadenia moj nazor.Kysi píše:Jak neco zjistite o te cervene tak dejte vedet, jen me to zajima z financniho hlediska...
czmk5 píše:O té černé Celice na LPG z Brna jsem psal semka já. Motor nastartoval a chvilku jel a pak zdechl... nešlo to nahodit a tak to furt stále dokola točil dokud to nenaskočilo a zase chcíplo... Když už mu to nastartovalo tak (byl motor studenej ale lehce klepali ventili na hlavě, trošku víc jak mě a to mám najeto 250 000) no a když jsem kouknul pod auto tak kapal olej a když jsem ho na to upozornil že krvácí tak žekl že něco ve stylu že stejnak se olej dolivá.... (motor by chtěl někde přetěsnit) Interiér celkem v pohodě až na potah volantu a vyměněnou šaltru (můj vypadá hůř) z venku tuším levá strana lakovaná a novej chladič v motoru (asi dostala nějakej ťukanec) Tuším že má Super strut nápravy s tlumičema.
Měl jsem o ni zájem, ale jak jsem tam byl tak mě to lehce zklamalo a olej ten mě uzemnil za tolik peněz se dá sehnat lepší kousek. Můžeš napsat Praetorianovi nebo Kysimu byli tam semnou.
PS: doopravdy nemá najeto tolik kolik tam píše...
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
redline pokud ti nejde o GT tak ja osobne bych se jel mrknout na tuhle http://auto.bazos.cz/inzerat/8751588/Toyota-celica.php kdybych to nemel do prahy...
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
Červená Celica
Tak myslím, že to nevypadá cenově nejspíš vůbec špatně... Do těch 80.000 celkově bych se i s opravami mohl vejít ne??? Pokud ano, tak myslím, že mám jasného favorita
Poraďte, na kolik ty opravy / repase i s prací vidíte podle vlastních zkušeností?
Problém s motorem je prý už vyřešený ZDE, řešil se zde na foru. Repase brzd spočívá ve výměně vodících čepů brzd, jinak tedy zbývají levá přední ramena, zadní stabilizátory, olej a rozvody...dasta píše:Prodám Toyota Celica 2.0 i 16V,St202,r.v. 1994,129KW,189000 km,červená
Nová STK,Sony rádio s MP3,klima,el.okna,central,rok stará baterka Varta Blue,Alu 16 + plech. zimní(zánovní pneu Kleber Krisalp2),po výměně tlumičů a pravých předních ramen(vše doložím-orig servis Toyota Dolák),zánovní laděný výfuk(Cat back)na zakázku stavěný v Dobříši.
Co zbývá dodělat:
levá přední ramena,opravit oděrky,repase brzd(v předu již nové kotouče),seřídit motor(více info přes tel.),vyměnit olej a rozvody,zadní stabilizátory.
Pevná cena 45.000 Kč.
Tak myslím, že to nevypadá cenově nejspíš vůbec špatně... Do těch 80.000 celkově bych se i s opravami mohl vejít ne??? Pokud ano, tak myslím, že mám jasného favorita
Poraďte, na kolik ty opravy / repase i s prací vidíte podle vlastních zkušeností?
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
no fotil jsem na rychlo protoze jsem prijel az ted vecer a jeste tu snezi hnusne.. tak az vyleze slunko tak ukazu:)
- Hug0
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Krasna gratuluju mas stejnej typ i rok vyroby jako ja jen mas trosku vetsi "lestenku"
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Opravy
Neporadil by mi, prosím, někdo ohledně těch cen k té červené Celice 2.0GT?? Rozvody, brzdy (výměna vodících čepů, zadní kotouče), stabilizátory vzadu a levá přední ramena + práce???
- Praetorian
- Řidič
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ok, díky, jinak, jedno rameno bylo měněno před dvěma roky, podle kopie faktury, kterou mi majitel poslal. Takže by zbývala jedna strana... Jak se pozná ta SS náprava? Ještě se poohlídnu tady na foru, jestli to tu je někde rozepsaný a hlavně v čem je takovej rozdíl v těch nápravách...Praetorian píše:nejvetsi darda budou asi ty ramena ktera ale vymen obe naraz- doporucuju- a jestli mas SS napravu tak odhadem 30k s DPH. Celkovou cenu bych videl tak na 50? nedavno jsem to s CZMK5 pocitali....