Zadní reproduktory Celica 6g
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Zadní reproduktory Celica 6g
Zdravim vás nevíte jaké repra by se tam hodila nejvíc ? Chci si koupit nové repra a dát je i do zadu, protože tam z výroby nejsou.Nevím jakej rozměr a jestli tam vůbec je konektor na zapojení.Než to zbytečně rozeberu tak se rači zeptám přes muziku jsem laik Díky za odpověd.
IS200 Lex
Priprava tam je. Konkretneji je tam natazenej od radia drat s konektorem. POkud tam zadny repro ted nemas tak ti bude chybet i montaz pro repro. Najdes to nize v odkazu, je to vec plastova ve ktery drzi ten reprak.
vseobecne tedy vsehcny celdy maji pripravu dratovou. Takze drat tam mas 100%. Jeste jsem nezazil celdu ktera by vzadu nemela repro a mela tam tu pripravu. Ale nemusi to byt pravidlo.Prumer repraku to bohuzel neporadim, rozebrat a zmerit a ted jsem si vsiml 6,5". Mozna nekdo kdo ma nejakou na dily bude mit i pripravu.
Ja osobne sem koupil na vrakaci ten drzak i s reprakama za 400 oba, repraky jak novy origo a hrajou me paradne, ale nejsem audiofil.
http://www.6gc.net/forums/index.php?showtopic=58150
vseobecne tedy vsehcny celdy maji pripravu dratovou. Takze drat tam mas 100%. Jeste jsem nezazil celdu ktera by vzadu nemela repro a mela tam tu pripravu. Ale nemusi to byt pravidlo.Prumer repraku to bohuzel neporadim, rozebrat a zmerit a ted jsem si vsiml 6,5". Mozna nekdo kdo ma nejakou na dily bude mit i pripravu.
Ja osobne sem koupil na vrakaci ten drzak i s reprakama za 400 oba, repraky jak novy origo a hrajou me paradne, ale nejsem audiofil.
http://www.6gc.net/forums/index.php?showtopic=58150
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Zadní repra
To by bylo skvělý moc dík, jestli ty držáky a repra máš zbytečně tak bych je možná koupil, nemůžu je nikde sehnat
IS200 Lex
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní repra
No chapu te, ale bohuzel nejsou na prodej, ja je prave taky celkem po haluzi sehnal a cekaji na instalacikriz23 píše:To by bylo skvělý moc dík, jestli ty držáky a repra máš zbytečně tak bych je možná koupil, nemůžu je nikde sehnat
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Zadní repro
Cau dobré zprávy už nemusíš nic fotit dneska jsem je sehnal na vrakáči oba za 400.Ale stejně dik za snahu
IS200 Lex
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní repro
To jsem ti chtel puvodne taky napsat ze na vrakaci je sance je ziskat, bo oni se v tom taky zrovna neradi rypou aby se k nim dostali, takze tam vetsinou zustavaji... takze dobrej kauf, gratulujukriz23 píše:Cau dobré zprávy už nemusíš nic fotit dneska jsem je sehnal na vrakáči oba za 400.Ale stejně dik za snahu
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)