Imobilizér v klíči??
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Imobilizér v klíči??
Zdravím, chtěl bych na AveT22 dosadit univerzální centrální zamykání s DO a zajistit nepoužívání orig. centrálu vyjmutím baterie z klíče. Jenom nevím, zda není v klíči nějaký imobilizér, který by bez napájení nefungoval. Než se pustím do vyndání baterie, potřeboval bych tuto informaci. Možná by stačilo jen odizolovat kontakty DO v klíči. Nemáte s tím někdo zkušenost? Prostě mi vadí, že orig. centrál nemá vyvedenou signalizaci zamknutí/odemknutí na směrová světla. Každý univerzál. centrál DO to má.
Octavia, Trabant, Š105, Renault 19, Clio, R5, Mitsubishi Space Star, Laguna, Opel Vectra A, Opel Vectra B - to už jsem o(b)jel, teď Ave1.8i/2000
ja som si zvykol po kazdom zamknuti vozidla skusit klucku, ci je zamknute.
Funguje to 100% a nic ma to nestoji a mam istotu.
Funguje to 100% a nic ma to nestoji a mam istotu.

RIDE TO LIVE, LIVE TO RIDE.
"Na počátku bylo slovo Boží a zopár svařených trubek. To ostatní je legrace a pochopí to i ten největší blbec..."
Toyota Avensis 2,2 D-4D Combi 2006.
Honda VFR 800 FI 2005
"Na počátku bylo slovo Boží a zopár svařených trubek. To ostatní je legrace a pochopí to i ten největší blbec..."
Toyota Avensis 2,2 D-4D Combi 2006.
Honda VFR 800 FI 2005
Imobilizer v klíči by měl být - alespoň já ho tam mám. K autu jsou tři klíče - dva s ovládáním a jeden pro "pikolíka" když ti parkuje auto. Ten poslední je plastový odlitek ve kterém je zatavený klíč. Nedá se rozdělat, tudíž není napájený - nedá se vyměnit baterie. Ovšem není nic jednoduššího než vyhodit baterii z klíče a zkusit nastartovat.
Co se týká blinkrů, tak nevím jestli nemáš někde závadu (vypadený kontakt nebo co já vím..), protože blinkry standardně zamknutí a odemknutí signalizují.
Co se týká blinkrů, tak nevím jestli nemáš někde závadu (vypadený kontakt nebo co já vím..), protože blinkry standardně zamknutí a odemknutí signalizují.
Toyota Avensis Combi 1,6 VVTi r.v.2000