Rav 4 ukazatel spotřeby
Rav 4 ukazatel spotřeby
Zdravím všechny toyoťáky,potřebuji pomoc.Jezdím Toyoty už skoro 20 let,vystřídal jsem crolky,celicu,cariny,avensis(jediný TD),Picnic a nyní vlastním Rav 4 2,0 vvti z roku 2003.Nevím,čím to je,ale palubní ukazatel spotřeby mi ukazuje při zařazené rychlosti a jízdě bez plynu okamžitou spotřebu 35l!!!
Nevím,z jakého důvodu se to děje,donedávna vše fungovalo,tak jak jsem u Toyoty zvyklý-na 100%.
Nyní jsem teda čerstvě po servisu v 90tis.km,mimo jiné svíčky,filtry atd. vše jak má být,ale situace je stejná dám nohu z plynu a spotřeba jde nahoru....jako kdyby to ukazovalo obráceně..Máte někdo zkušenosti,radu,co by to mohlo být? Mám ji 2roky,najezdil jsem přes 40tis.km v pohodě.
Děkuji S.
Nevím,z jakého důvodu se to děje,donedávna vše fungovalo,tak jak jsem u Toyoty zvyklý-na 100%.
Nyní jsem teda čerstvě po servisu v 90tis.km,mimo jiné svíčky,filtry atd. vše jak má být,ale situace je stejná dám nohu z plynu a spotřeba jde nahoru....jako kdyby to ukazovalo obráceně..Máte někdo zkušenosti,radu,co by to mohlo být? Mám ji 2roky,najezdil jsem přes 40tis.km v pohodě.
Děkuji S.
-
- Člen Týmu
Díky kluci,nevím jak to přepnout na opačný mod,ale nedělalo to,ukazoval v pohodě,pak nevím čím,ale obráceně..Ale napadla mě jedna věc,odpojil jsem baterku na delší dobu(poprvé cca půl minuty nestačilo)zhruba 3hod-čas který jsem dobíjel baterku,zapojil,no a zdá se,že je vše v pořádku,ukazuje 0 prři jizdě s rychlostí,ale bez plynu.Nyní mi ale zas ukazuje při rozjezdu i 52,takže opět najíždím na eko jízdu.Najel jsem zatím od servisu cca 100km,ale spotřeba se stejně drží kolem 10 než začala,,zlobit,jezdil jsem za 8,5.Uvidím,počkám ještě chvíli...Sháním na přední nárazník polyuretanový rám-nárazník s obdelnik.mlhovkami,s kovovou lištou s nápisem RAV4. Nevíte o nějakém volném? Děkuji