Zadní světla T22
Zadní světla T22
Prosím,může mi nějakej majitel T22 po faceliftu vyfotit zadní lampu?detailně i s tou lištou pod tím...a změřit rozměr světla??Šířka x výška...díky
mno pokusím se vytvořit nějaský náčrtek a k němu nakotuji rozměry...myslím že dnes odpoledne bych to mohl zvládnout a pokud to světlo drží jen na těch třech šroubech tak ho vymontuju a nafotim pořádně...meryz.07 píše:Skulldo,zrovna sem Tě chtěl otravovat a napsat Ti SZjak jsi mi posílal tu fotku toho vnitřku světla,pro info jestli to vypadá stejně...ještě sem se k výměně nedokopal....
ale teď už na novou sezonu chci...potřebuji nějaký rozměry světla z venku....díky moc
tak ještě vydrž a né že se s tím začnu srát a ty se pak k tomu nedokopeš to ani nezkoušej

Toyota Avensis 2,0D4-D 81kw
r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
Co jsem koukal,tak konektory by měly bejt stejný...no vrakáč noo...protože nový jsou docela drahý...ale nevím jak je seženu...ty by jsi je měl?Popř za kolik by se daly...napiš třeba sms...díkyschilik píše:No to si piš že jo!!!myslim že jsou stejný i konektory u světel a kde to budeš schánět kdyžtak dej vědět ju!!!ahooj