MR2 jako ferrari ?

vše ohledně modelové řady MR2
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

mikue píše:Kdyz uz je rec o replikach
tak kdyz se proklikate nasledujicim odkazem, tak zjistite ze repliku Ferrari F355 delaj z MR2 W2, Ferrari 360 Modena delaj z Peugeotu 406 Coupé, stejne tak Ferrari 430 opet z toho sameho Pažouta - asi neni nutno dodavat, ze tyto dve kary maji 4 mista k sezeni a u pozdejsich 406tek byli k dispozici i HáDéIčka!! A kdo může jezdit ve Ferrari s ropákem, je King :D Repliku Lamba Murcielaga opet z MR2 W2....

www.extreme-sportscars.com
fuj velebnosti-já bych blil, to jako udělaj 360 modenu se čtyřma sedačkama a motorem vepředu, už vidím jak to ležérně jede po rinku, zadní kola pod lemama, jak u starýho citroenu, a poté z modeny vystoupí pět lidí-to musí bejt hukot...
nenosím kopie švýcarskejch hodinek z turecka, nenosím boty od mike, abidas nebo rejnok, prostě používám věci na který mám a pokud na ně nemám, tak se to nesnažím nahradit levnou(v tomto případě ani ne) kopií, abych někoho uchvátil-ale to už je na vkusu každého soudruha
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

Pavo.B. píše:me to nerikej , ja bych to nidky neudelal , si radeji koupim repliku porsche 356 a nebo AC cobry 8)
u tý 356ky je výhoda, že tam výkon ani nikdo nečeká a počítám že jako donorský auto je brouk, z kterýho se to nakonec opravdu vyrábělo-tudíž asi dosáhneš největší shody.
u replik AC cobra mám dojem že tyhle repliky maj i vlastní rám, tudíž se taky dá dosáhnout původních rozměrů
radys03
Věčnej rejpal

Příspěvek od radys03 »

když to tu tak pročítám neodpustím si přidat komentář :) z MR2 delat ferari? Větší blbost jsem neslyšel... Podle vzhledu to nikdo nepozná (krom opravdovýho fandy ferrari) ale co zvuk a výkon? To prozradí hned :wink: a ted ten trapas kdyz te predjede i octavia 2,5 ftédéíčkuspíčtunningem no prostě trapas :wink: radši bych viděl decentně vzhledově(treba i motorově) upravenou MRku toť můj názor
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW :lol:
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

http://www.youtube.com/watch?v=lVSV1EVZ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=HOjAueX- ... re=related

radys s motorem V6 a upravama te TDi nepredjede , i ten zvuk se da vyladit ale proc radeji nenandavat vsem ostatnim s "nenapadne" vypadajici MR2
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

no hoši jak to tu vidím, tak ty naše MRchy trochu podceňujete néééé??? já si myslím že nějaké posranéééé TDI a ještě k tomu Čkodovka :-D :-D :-D no hnus!!!! když je někdo fakt blázen a umíííí a má lováááče!!!! tak si myslííím že není problém z MRšky dostat i 500konííků!!! :-) a nějaké Ferrari nemá šanci ;-) když to někdo dokáže udělat z CRXa??? a navíc neměmí motor a je tam blbá 1.6ka ale udělá mnoho ůprav tak to de!!!! a neříkejte mi že to samí nejde udělat u 2.0litra??? sice do toho nasipeš těžký love ale když to auto máš rááád a chceš ukazat že je lepší než Ferrari tak si místo toho Ferrari koupíš MRšku a nacpeš do ní penízky a máš to ještě lepčíííí!!!! můj názor, a myslíím že sem už na Youtubku někde viděl ják MR2 podělá Ferrari nebo něco takovího ;-) ;-) ;-) a ještě navíc si myslím že TDI asi nejede na 4ku 200km\h jako neše MRšky nebo snad jo??? :-D :-D :-D a stejně Nafta patří do kamen a Bezííín do zapalovačůůůů :-D :-D :-D
MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa

Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_
genuine_toyo
Člen Týmu

Příspěvek od genuine_toyo »

marcelus píše:
mikue píše:Kdyz uz je rec o replikach
tak kdyz se proklikate nasledujicim odkazem, tak zjistite ze repliku Ferrari F355 delaj z MR2 W2, Ferrari 360 Modena delaj z Peugeotu 406 Coupé, stejne tak Ferrari 430 opet z toho sameho Pažouta - asi neni nutno dodavat, ze tyto dve kary maji 4 mista k sezeni a u pozdejsich 406tek byli k dispozici i HáDéIčka!! A kdo může jezdit ve Ferrari s ropákem, je King :D Repliku Lamba Murcielaga opet z MR2 W2....

www.extreme-sportscars.com
fuj velebnosti-já bych blil, to jako udělaj 360 modenu se čtyřma sedačkama a motorem vepředu, už vidím jak to ležérně jede po rinku, zadní kola pod lemama, jak u starýho citroenu, a poté z modeny vystoupí pět lidí-to musí bejt hukot...
nenosím kopie švýcarskejch hodinek z turecka, nenosím boty od mike, abidas nebo rejnok, prostě používám věci na který mám a pokud na ně nemám, tak se to nesnažím nahradit levnou(v tomto případě ani ne) kopií, abych někoho uchvátil-ale to už je na vkusu každého soudruha

Timhle hlasy neziskam, ale (!) ;))

...predelavat MR2 na cokoliv jineho je NEpochopeni toho auticka! Naprosty souhlas s "marcelus"! Ani klice od svych toyota nenosim na klicence ferrari od shellu (a ze je to klicenka dost povedena a bytelna...) ;((( Aspon pro me ma MR2 cenu jen jako original, ale "proti gustu..." ;(( kazdy si muze vyhodit prachy za co chce, pak je ale mozna na miste s takhle zneuctenou MR2 !!! bejt mezi ferrari_lidma a chodit do jejich diskuzniho fora 360_MODENA ;DDD mmj. jak uz tu napriklad nekdo psal "modena je VELKY auto!" ...ach jo!

kdyz jsme u tech originalu : hledam original radio s prehravacem pro svoji MR2 rok 1994, žádný vopičárny, jen originál ... dik za info
Nyni : *)
RAV4 2003 5dv 2.0 VVTi
MR2 N/A 1994
MR2 N/A 1994 donor
Drive: *)
Corolla E101 4-door sedan 1997
Corolla Tercel 2-door coupe 1982
Corolla E-38 — Wagon, 5-door 2T-C 1978

*) uvedeny jen toyota, kdyz jsme tady u toyota...
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

_Petan_ píše:no hoši jak to tu vidím, tak ty naše MRchy trochu podceňujete néééé??? já si myslím že nějaké posranéééé TDI a ještě k tomu Čkodovka :-D :-D :-D no hnus!!!! když je někdo fakt blázen a umíííí a má lováááče!!!! tak si myslííím že není problém z MRšky dostat i 500konííků!!! :-) a nějaké Ferrari nemá šanci ;-) když to někdo dokáže udělat z CRXa??? a navíc neměmí motor a je tam blbá 1.6ka ale udělá mnoho ůprav tak to de!!!! a neříkejte mi že to samí nejde udělat u 2.0litra??? sice do toho nasipeš těžký love ale když to auto máš rááád a chceš ukazat že je lepší než Ferrari tak si místo toho Ferrari koupíš MRšku a nacpeš do ní penízky a máš to ještě lepčíííí!!!! můj názor, a myslíím že sem už na Youtubku někde viděl ják MR2 podělá Ferrari nebo něco takovího ;-) ;-) ;-) a ještě navíc si myslím že TDI asi nejede na 4ku 200km\h jako neše MRšky nebo snad jo??? :-D :-D :-D a stejně Nafta patří do kamen a Bezííín do zapalovačůůůů :-D :-D :-D
sorry ale to je naprosto něco jinýho-ten člověk s crx ji taky má čistě na sprinty-naprosto odstrojenou-nevhodnou na normální jízdu po silnici-počítám že váhu má dotáhnoutou max na 800,-kg a hlavně počítám že ten motor může už jak u formule rozebírat každej měsíc-tohle jsou daně za to že budeš mít nadřenou 1,6 až 2.0, kerý porazí i ferrari, ale počítám že tuhle daň nehodlá nikdo z nás normálních smrtelníků objetovat-ber to že tenhle člověk, co vim se živí úpravou motorů, takže si to vlastně dělá jako reklamu. Pro nás pokud do toho chceš investovat tyhle peníze, je daleko jednodušší a efektivnější varianta, jak už říkal Tequilla koupit za miloše jetej lotus exige 260 cup-s motorem z toyoty, 260 ps-z nuly na sto za 3.9 s-toť můj názor, jinak s kamnama, naftou zapalovačema a té dé íčkama samo souhlasím :lol:
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to genuine_toyo-já myslim že získáš... :D , jinak modena je sice vleký auto, ale počítám že mezi ferrari jedno z těch menších-počítám že taková testarossa je kapku jiná velikost auta-proto přestavba z fira vypadá ještě víc komicky...
originál autoradio z modelu 94 mám doma, ale bohužel jen na kazety-to znamená 1DIN a bez toho adaptéru na 2DIN díru, ten sem musel použít na novou 1DIN vyjížděčku, nechal bych ho za dvě kila
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

no možná mylslíš jinou CRX :-) ale ten koho myslím já,tak ji má i do provozu :-D ale je pravda že má řídící jednotku za 300táců a hlavu má přímo na zakázku z Japonska a hned jak mu došla tak ji zase poslal do Améru na vyleštění protože nikde tu u nás v Evropě to nezvládne podle jeho představ no prostě magor :-D :-D :-D no ale myslím že do takové MRky v turbu necpeš 350koníku a bude jezdit bez problemu ale musíš to udělat důkladně!!! protože kamoš má PeNissana Silviju a má tam místo 200koní tak 300koní a to jen tím že tam dal kovaný písty a silnější turbo :-D :-D :-D což u MRky turbo šlo bez problémů ale chce to mííít penízky :-D ;-) a 300-350koníku tam pude a ani ten motor tak trpět nebude!!! ale říkám musí se to udělat důkladně a tak aby ten motor vydržel :-D :-D :-D ;-) ale šlo by to!!! :-D

_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jo a na to origo rádio na kazety mám tu CD-romku občas nenačte CD ale když se vyčistí tak bude fungov bez problémů za 200kč ;-)

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

no ale myslím že do takové MRky v turbu necpeš 350koníku a bude jezdit bez problemu ale musíš to udělat důkladně!!!

mno tak to snad brzy uvidíme nebo uslyšíme, protože ten člověk s crx, kterýho myslim já, tu nedávno psal, že bude právě předělávat mr2 na cca 300 koní-ta crxka, co v Mimoni naprosto natřela nissany gtr a nakonec i všechno ostatní, rozhodně nevypadala jako auto na něco jinýho než na sprinty-ale asi myslíme každej někoho jinýho.
jestli má kamarád nissana silviu(200sx) ještě generaci před s13, mrkačku, tak to je taky trošku něco jinýho, protože tohle auto ač na to nevypadá má taktéž kolem 1000kg, takže při stejným výkonu pojede kapku jinak než mr2 mkII se skoro 1300kg
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Lidi, všimli jste si, že původní tazatel v tomto tématu kromě prvního příspěvku už nic dalšího nenapsal? Tak si říkám, jestli jsme mu tu přestavbu zbytečně neznechutili :D.

Ale ono se asi nic jinýho dělat nedalo, protože já osobně bytostně nesnáším nějaké náhražky, nežeru sojové maso místo pořádnýho bifteku, nesladím aspartamem místo třtinovýho cukru a hlavně nejezdím v maketě auta na který nemám 8)
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jestli má kamarád nissana silviu(200sx) ještě generaci před s13, mrkačku, tak to je taky trošku něco jinýho, protože tohle auto ač na to nevypadá má taktéž kolem 1000kg, takže při stejným výkonu pojede kapku jinak než mr2 mkII se skoro 1300kg

ne ne ne má tu s14ku tu vekou krávu :-D :-D :-D ale je fakt pěkná to mumsííím uznat ;-) teda motorově a našláplej podvozek a krásnej zvuk ;-) ale stejně je tam pořád motor vepředu :-D :-D :-D

Obrázek

Obrázek

marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak to už sme na tom hůř než u mr2-páč to má podle mě(neověřeno) kolem 1400kg a když jsem jel v původní verzi s 200ps-tak nic moc zážitek-auto spíš na koukání, samozřejmě že s 300+ to bude jiný
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

marcelus píše:tak to už sme na tom hůř než u mr2-páč to má podle mě(neověřeno) kolem 1400kg a když jsem jel v původní verzi s 200ps-tak nic moc zážitek-auto spíš na koukání, samozřejmě že s 300+ to bude jiný

jj hlavně tam de cítit ten tah turba :-D ;-) ale stejně Mrška je lepčíííí ;-) chtěl by do té mojí narvat turbo ale myslím že se víc vyplatí koupit motor přímo z turba :-) ale nevím jestli ho seženu a za jaký love???? :-( :-(

Odpovědět

Zpět na „MR2“