Zajimalo by me co byste mi doporucili za Coupecko z 90 let. Na novejsi nejsou penizky, ale je fakt ze me ty novejsi auta moc neberou. Pripadaji mi vsechny stejny. Je par vyjimek, ale cena byva vyssi nez chci investovat. ( Fiat Coupe, apod).
V podstate mi jde o to mit coupecko na efekt, kdyby to i jelo tak tim lepe.
A muze byt klidne r.v 1990. To se podle me delaly krasny auta. Celica T 18, Nissan 200sx, Eclipse.
Prave jsem si tak rikal co jinyho. Eclipse (coz je 2.0 l -vysoky ruceni . Mensi obsah se nedelal.Skoda) a Mx3 ( zda se mi to maly ) snad nic jinyho neni. Jeste Nissan 200sx, ale tam je turbo. Na toho uz jsem mel spadeno , ale nevyslo to. Mozna je to dobre.
O vek auta mi moc nejde. Protoze designem jsou ty auta porad na vyssi proti nekterym soucasnym krabicim.
Zatim jsem zameren na Celicu T 18 S 1,6. Prijatelny ruceni a vykon nepocitam ,ze to bude trhat asfalt jako moje prvni auto ( Uno Turbo 1,3 - 105 Hp - 0-100- 9s , max 200km

Jen me trosku odrazuje ta cena a pak jsem cetl, ze vzadu se snad vejdou jen deti. Je fakt, ze ta 1,6 na 1100 kg tezky auto je malo . A 105 Ps s ni moc nebude hybat. Ale nic nad 1,8 nechci. Bych za 5 let to auto zaplatil znova na ruceni

V podstate moje pozadavky:
Cena ? To bych tu neuvadel vzhledem k budouci novele o dovozu si budu moct dovolit to co tu stoji 2x tolik.
R.v - ? max 1995-6
Vaha- Min 1000kg - zadnou motokaru nechci

Obsah - max 1,8 ( nejlepe 1,6.)
Druh- nejlepe coupe. Zadny hatchback

Tak se nestydte a poradte

Napiste klady a zapory.
Diky