Vodní Pumpa značky Dolc
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Vodní Pumpa značky Dolc
Zdravím všechny chtěl bych se zepta jestli někdo neznáte značku Dolc.V servise mi nabízely od této značky právě vodní pumpu za 1950 myslíte, že neudělám chybu když ji koupím?Nechávám to dělat zároven z rozvodama.Mám Toyotu Celicu 6g 1.8.Díky za odpovědi
IS200 Lex
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vodní Pumpa značky Dolc
nevím podezřele drahá - nech si oveřit zda je i se zadním krytem, pokud ne tak prvovýroba od GMB te vyjde na 1173kč ( bez krytu - není vždy třeba ) a i nipparts ( prodává nejcasteji pumpy aisin ) vyjde na cca 1800,-kriz23 píše:Zdravím všechny chtěl bych se zepta jestli někdo neznáte značku Dolc.V servise mi nabízely od této značky právě vodní pumpu za 1950 myslíte, že neudělám chybu když ji koupím?Nechávám to dělat zároven z rozvodama.Mám Toyotu Celicu 6g 1.8.Díky za odpovědi
( MO ceny vř DPH bez jakýchkoliv slev - pokud bude zájem mužem se domluvit na slevách - píši std katalogové MO ceny..
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vodní Pumpa značky Dolc
podle mě drahá není na e-catu jsou mnohem dražší za 3300 nebo dokonce za 5300 febi a skf co se týká krytu tak to vážně nevímIdaho píše:nevím podezřele drahá - nech si oveřit zda je i se zadním krytem, pokud ne tak prvovýroba od GMB te vyjde na 1173kč ( bez krytu - není vždy třeba ) a i nipparts ( prodává nejcasteji pumpy aisin ) vyjde na cca 1800,-kriz23 píše:Zdravím všechny chtěl bych se zepta jestli někdo neznáte značku Dolc.V servise mi nabízely od této značky právě vodní pumpu za 1950 myslíte, že neudělám chybu když ji koupím?Nechávám to dělat zároven z rozvodama.Mám Toyotu Celicu 6g 1.8.Díky za odpovědi
( MO ceny vř DPH bez jakýchkoliv slev - pokud bude zájem mužem se domluvit na slevách - píši std katalogové MO ceny..
IS200 Lex
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Re: cerpadlo
ja nasel Dolz takze to bude ono, ale kdo vi co to je za vyrobce , radeji bych sel do neceho provereneho ( na e-catu jsou ceny vysoke - samotni servisaci tam maji potom pekne ceny treba i o desitky % nizsi , takze to se nevyplati kupovat tebou )kriz23 píše:možná jsem ho špatně slyšel mluvily jsme spolu po telefonu, ale na D to bylo určitě vážně nikdo nezná ? schválně jsem říkal at nekupuje nějakej aušlus
treba tady Idaho , nebo
http://www.automatejcek.cz/nahradni-dil ... dni-pumpa/
nebo jinde , a vis do ceho jdes - v odkazu vidis ze ceny s krytem a bez krytu se lisi , tu tvoji znacku by si tam tady asi nikdo dat netroufl
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"