Vodní Pumpa značky Dolc

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
kriz23
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Vodní Pumpa značky Dolc

Příspěvek od kriz23 »

Zdravím všechny chtěl bych se zepta jestli někdo neznáte značku Dolc.V servise mi nabízely od této značky právě vodní pumpu za 1950 myslíte, že neudělám chybu když ji koupím?Nechávám to dělat zároven z rozvodama.Mám Toyotu Celicu 6g 1.8.Díky za odpovědi :-)
IS200 Lex
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Vodní Pumpa značky Dolc

Příspěvek od Idaho »

kriz23 píše:Zdravím všechny chtěl bych se zepta jestli někdo neznáte značku Dolc.V servise mi nabízely od této značky právě vodní pumpu za 1950 myslíte, že neudělám chybu když ji koupím?Nechávám to dělat zároven z rozvodama.Mám Toyotu Celicu 6g 1.8.Díky za odpovědi :-)
nevím podezřele drahá - nech si oveřit zda je i se zadním krytem, pokud ne tak prvovýroba od GMB te vyjde na 1173kč ( bez krytu - není vždy třeba ) a i nipparts ( prodává nejcasteji pumpy aisin ) vyjde na cca 1800,-
( MO ceny vř DPH bez jakýchkoliv slev - pokud bude zájem mužem se domluvit na slevách - píši std katalogové MO ceny..
kriz23
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

cerpadlo

Příspěvek od kriz23 »

možná jsem ho špatně slyšel mluvily jsme spolu po telefonu, ale na D to bylo určitě vážně nikdo nezná ? schválně jsem říkal at nekupuje nějakej aušlus
IS200 Lex
kriz23
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Vodní Pumpa značky Dolc

Příspěvek od kriz23 »

Idaho píše:
kriz23 píše:Zdravím všechny chtěl bych se zepta jestli někdo neznáte značku Dolc.V servise mi nabízely od této značky právě vodní pumpu za 1950 myslíte, že neudělám chybu když ji koupím?Nechávám to dělat zároven z rozvodama.Mám Toyotu Celicu 6g 1.8.Díky za odpovědi :-)
nevím podezřele drahá - nech si oveřit zda je i se zadním krytem, pokud ne tak prvovýroba od GMB te vyjde na 1173kč ( bez krytu - není vždy třeba ) a i nipparts ( prodává nejcasteji pumpy aisin ) vyjde na cca 1800,-
( MO ceny vř DPH bez jakýchkoliv slev - pokud bude zájem mužem se domluvit na slevách - píši std katalogové MO ceny..
podle mě drahá není na e-catu jsou mnohem dražší za 3300 nebo dokonce za 5300 febi a skf co se týká krytu tak to vážně nevím
IS200 Lex
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Re: cerpadlo

Příspěvek od Pavo.B. »

kriz23 píše:možná jsem ho špatně slyšel mluvily jsme spolu po telefonu, ale na D to bylo určitě vážně nikdo nezná ? schválně jsem říkal at nekupuje nějakej aušlus
ja nasel Dolz takze to bude ono, ale kdo vi co to je za vyrobce , radeji bych sel do neceho provereneho ( na e-catu jsou ceny vysoke - samotni servisaci tam maji potom pekne ceny treba i o desitky % nizsi , takze to se nevyplati kupovat tebou )

treba tady Idaho , nebo

http://www.automatejcek.cz/nahradni-dil ... dni-pumpa/

nebo jinde , a vis do ceho jdes - v odkazu vidis ze ceny s krytem a bez krytu se lisi , tu tvoji znacku by si tam tady asi nikdo dat netroufl
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
kriz23
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

DOLZ

Příspěvek od kriz23 »

díky borci za pomoc, jo je to Dolz díval jsem se na ruzne fora a lidi jsou spokojeni s touhle značkou tak to skusím dikec
IS200 Lex
Odpovědět

Zpět na „Celica“