navigace avensis

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
vitsild
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

navigace avensis

Příspěvek od vitsild »

Dobrý den,
jelikož jsem se stal majitelem avensise rok 2008 dovoz belgie a je v něm original navigace, potřeboval bych zaradit zda existuje návod v češtině nebo popř. jestli je možné navigaci rozchodit v češtině. Další dotaz je, zda je možné získat nebo zakoupit aktuálnější DVD map. Momentálně DVD map mám 2007.
děkuji Vít
AVENSIS WG 2008 2,2 D-4D D-CAT 130kw
EX CELICA 4WD CS 1992 152kw
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

Na tohle téma tu máš super vlákno mapy TOYOTA TNS???
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
vitsild
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vitsild »

sorry, jsem úplný amatér a nevím co to ani je za navigaci v autě. Dnes jsem seděl hodinu v autě abych zadal nějaký cíl kde chci vůbec dojet a nepodařilo se.
Již řadu let využívám TOMTOM bez problémů ale vidím že navi od toyoty mne dostala.

Proto bych byl rád kdyby mi někdo poradil kde najdu návod v češtině, popř. novější mapy.
Mudshark Tom
Člen Týmu

Příspěvek od Mudshark Tom »

vitsild píše:sorry, jsem úplný amatér a nevím co to ani je za navigaci v autě. Dnes jsem seděl hodinu v autě abych zadal nějaký cíl kde chci vůbec dojet a nepodařilo se.
Již řadu let využívám TOMTOM bez problémů ale vidím že navi od toyoty mne dostala.

Proto bych byl rád kdyby mi někdo poradil kde najdu návod v češtině, popř. novější mapy.
Pokoušel jsem se odpovědět již včera, nějak se mi to nepovedlo. Mám navigaci TNS 700, Avensis combi 2,2, 2007, český návod se mi nikde najít nepodařilo, byl jsem rád, že jsem našel návod v angličtině (pořád lepší než návod v holandštině, který u auta byl) :P . Češtinu je možné nainstalovat do navigace, podrobnosti najdeš na autacesky.cz, pro zajímavost jsem tam volal ale chtějí za to asi 12 tis. Kč a počeštějí jenom software, hlasová navigace je nadále v angličtině (nebo jiném jazyce který můžeš zvolit, čeština tam není) Mapy jsem si letos kupoval origo verzi 2010/2011 za 4.500,- (zmiňuji v jiném vlákně) . Na funkce jsem si postupně zvykl a musím říct, že ovládání je velmi příjemné, rovněž anglický ženský hlas je velmi příjemný a srozumitelný, těch několik pokynů, které se opakují, může myslím zvládnout i neangličtinář. Více mi vadilo a to je pro mne zatím největší nedostatek, že i v poměrně větších českých městech (např. Kladno, Česká Lípa) nejsou v databázi čísla domů.
Přeji krásný den a bezpečný dojezd do cíle. Tomáš
vitsild
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vitsild »

Díky za info,
už jsem kontaktoval firmu AUTAČESKY.CZ a cena počeštění menu navi TS700 7420,- +DPH. To je i trochu moc, to se raději naučím pár slovíček anglicky. Spíš mne lákají novější mapy, jelikož jsem zjistil že je mám dokonce 2006/2007.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“