Výměna brzdových žárovek
Výměna brzdových žárovek
Ahoj,
potřebuju poradit. Praskla mi žárovka od brzdového světla a když jsem vyndal žárovku tak jsem se nestačil divit co je to za typ. Na netu jsem našel že je to se skleněnou paticí ale nenašel jsem dvouvláknovou. Nevíte někdo co je to za typ? Žárovka je celá černá takže nepřečtu typ....
potřebuju poradit. Praskla mi žárovka od brzdového světla a když jsem vyndal žárovku tak jsem se nestačil divit co je to za typ. Na netu jsem našel že je to se skleněnou paticí ale nenašel jsem dvouvláknovou. Nevíte někdo co je to za typ? Žárovka je celá černá takže nepřečtu typ....
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
V NG po FL su diody, v prvom yarise ked si to dobre pamatam boli s kovovou paticou.
Popravde tiez mi to moc nesedi, ze by tam malo ist dvojvlakno ale podla katalogu osram, je to tak.
EDIT: aj podla philips katalogu to je tak isto:
Popravde tiez mi to moc nesedi, ze by tam malo ist dvojvlakno ale podla katalogu osram, je to tak.
EDIT: aj podla philips katalogu to je tak isto:
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Yaris první generace má v zadních brzdách žárovku P21/5W. Kulatá baňka se dvěma vlákny a kovovou paticí s bajonetovým závitem. Naproti tomu Yaris Verso má celoskleněnou W21/5W. Tu samou žárovku má i v blinkrech, zpátečce a z. mlhovce. Ale pokud je tam skutečně celosklo tak je to W21/5W s paticí W3x16q Jednovláknové celosklo je označené W21W
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Musím opravit předchozí příspěvěk. Dneska jsem to kontroloval na Yarisu rv. 2001 a skutečně jsou v zadních světlech brzdy/tlumené celoskleněné W21/5W s paticí W3x16q, v mlhovce a zpátečce W21W W3x16d a v blinkru oranžová P21W s kovovou paticí a bajonetovým závitem. Přední blinkry nevím, protože tam nedostanu prsty, abych žárovku vyndal. Ale typuju, že tam bude W21W W3x16d, protože blinkr má oranžové sklíčko narozdíl od zadních.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001