kar202 píše:.............na výjezdu z Havířova na Ostravu jsem "obdivoval" drahé vozidlo "zaparkované" na středových svodidlech, které na projíždějíci zhlíželo jako tank osvoboditel z piedestalu..
jo toho jsem tam taky zahlídl myslím že to byla Alfa....
Tos tam musel jet přibližně ve stejnou dobu jako já. Večer jsem tam jel ještě znovu a už tam nebyla...
kar202 píše:Pánové, opakovaně jsem v podstatě nechtěně odzkoušel naftu Verva od Benzíny a snažím se jí srovnávat s jejich Diesel TOP Q, do které přidávám aditivum VIF a nemohu si pomoct, zdá se mi být lepší právě Diesel TOP Q s aditivem, než Verva bez doplnění aditiva. Rozdíl ve spotřebě je neměřitelný, zato zátah a chod na volnoběh se mi zdá být lepší. Vím, že lidské smysly jsou šálivé a proto se ptám, zda jste to již někdo takto porovnával. Tu Vervu tankuji pokaždé, když nemám sebou aditiva.
...aby nám to nezapadlo...ještě doplním: až bude příznivé a ustálené počasí nad nulou, provedu znovu porovnání i ve spotřebě. Nyní by to bylo zkresleno nepříznivým proměnlivým počasím.
kar202 píše:..., na výjezdu z Havířova na Ostravu jsem "obdivoval" drahé vozidlo "zaparkované" na středových svodidlech, které na projíždějíci zhlíželo jako tank osvoboditel z piedestalu... ťuknul tam tempomat a s povzdechem ..."každý jsme nějaký" uháněl k domovu... prostě den jako každý jiný. Přeji nám všem šťastný dolet...
To jsi viděl toto "drahé vozidlo" ?
Tak opatrně "turbáci" zima ještě není u konce s dechem
neni od yamahy.je to 1,3 rv.92.A opravdu jezdím i za devět a to jezdím v poklidu,no a v létě kolem 7,5,ale je fakt že to jsou jen malé trasy cca.15 km ale i tak.s avasem jezdím stejné trasy ted v zimě kolem 6,5