svolavacka palivovy system T25 benzin 2.0, 2.4
ahoj...tiez by ma zaujimala odpoved od znalych problematiky ktoru nastinil amper77. Zial dotaz sa tu dost utopil vo filozofii o koncernovych vs toy ...
Btw. oplati sa vobec nieco riesit, ked moj benzin ma cca 110k km a bez problemov? Zobrat to do ruk autorizovanych servisov v BA, no vlasy mi dupkom vstavaju...
Prijemny den....
Btw. oplati sa vobec nieco riesit, ked moj benzin ma cca 110k km a bez problemov? Zobrat to do ruk autorizovanych servisov v BA, no vlasy mi dupkom vstavaju...
Prijemny den....
Toyota Avensis T25 2.0 VVTi D4
- CommonUser
- Věčnej rejpal
De facto az 200 tkm a 10 rokov ...saab píše: Možná proto poskytuje VW prodlouženou záruku za příplatek, která má trvání 4 roky, ale je omezena na 60.000 kmPřípadně za dvojnásobný příplatek to prodlouží až na 120tis. km.
Jinak by mě docela zajímalo proč stále české zastoupení Toyoty nenabízí záruku 5 let/150tis. km jako je tomu už přes 10 let na západ od násZáruku 5 let nabízí Toyota i v Polsku.
http://www.toyota.de/kundenservice/car_garantie.aspx
VW su na koni, nemaju dovot menit svoju politiku. Marketing im fakt funguje.
Zober si vseobecne nemecke znacky - pre tieto znacky mas najviac "image" fanatikov. Ked si niekde dovolim napisat, ze som mal AUDI a ze sa sralo ... tak som debil, kupujem stare pretocene sracky, neviem jazdit, nevidim do toho, atd.
Za toyotu by som tiez nekopal (za ziadnu znacku), ale je to predsa z ineho cesta. Toyota mala tiez svoje slabe chvilky a to nemyslim zvolavacky.
Naposledy upravil(a) CommonUser dne pon 04.04.2011, 14:58, celkem upraveno 1 x.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Zober cloveka co vie po nemecky a chod do AT. Pri Viedni je slusny servis (ak najdem link, tak poslem). Ak je to zvolavacka, tak by si nemal pri TTT nic platit (pri AUDI som si zacvakal vsetko sam, lebo som nesponzoroval miestny "cool" servis).dyo píše:ahoj...tiez by ma zaujimala odpoved od znalych problematiky ktoru nastinil amper77. Zial dotaz sa tu dost utopil vo filozofii o koncernovych vs toy ...
Prijemny den....
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Pred nejakými dvoma týždňami nám domov prišiel oficiálny list o zvolávačke, takže pokiaľ je auto v záznamoch TOY servisu, malo by to prísť každému dotknutému majiteľovi...jo a ešte čosi...ten list prišiel priamo z Pražskej Toyoty...
Počítam, že nebude problém dohodnúť si výmenu aj bez toho listu...len treba skúsiť...zvolávačka je, takže by mala platiť pre všetkých
Počítam, že nebude problém dohodnúť si výmenu aj bez toho listu...len treba skúsiť...zvolávačka je, takže by mala platiť pre všetkých

Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Keďže ide o klasickú výmenu kus za kus, tak by som sa toho neobával...chalani na slovenskom fóre majú myslím celkom dobré skúsenosti so servisom v AWFdyo píše:ahoj...tiez by ma zaujimala odpoved od znalych problematiky ktoru nastinil amper77. Zial dotaz sa tu dost utopil vo filozofii o koncernovych vs toy ...
Prijemny den....

Ja som kúpil Avensis 2.0 VVTi v januári tohto roku. Vo februári mi predchádzajúci majiteľ poslal mailom list tej zvolávacej akcie ohľadne palivovej sústavy. Bol som Toyote v Trnave na ul. Nitrianskej a bez problémov som sa objednal na prehliadku. Po prehliadke mi bolo technikom oznámené, že vozidlu nič nieje. Tajne dúfam, že sa na to naozaj aj pozreli. Trvalo to cca. 20 min. a bolo to zadarmo.
Dosť divné podľa mňa...ja som bol v TOY a bez všetkého objednal náhradný diel a na výmenu ma objedná, keď to budú mať...žiadna kontrola predtým...
Keď je zvolávačka na výmenu, tak nevidím dôvod, aby to nevymenili a vybavená vec
EDIT: asi telepatia...akurvát volal technik, že diely sú tam a zajtra to ide na výmenu

EDIT: asi telepatia...akurvát volal technik, že diely sú tam a zajtra to ide na výmenu

Dnes mi poslal predchádzajúci majiteľ mail od Toyoty, že je znovu zvolávacia akcia ohľadne výmeny palivovej rúrky a kontroly spätného ventilu vysokotlakového čerpadla. V minulosti, ako som už raz písal, som už na takej zvolávačke ohľadne palivováho systému bol. Tak tam v piatok vybehnem zistiť čo a ako.
Avensis 2.0 VVTi, 2005