...samozřejměsaab píše:Benzín v naftě hlavně snižuje mazivost a špatná mazivost způsobje odchod vstřikovačů do věčných lovišť

kar202 píše:.............na výjezdu z Havířova na Ostravu jsem "obdivoval" drahé vozidlo "zaparkované" na středových svodidlech, které na projíždějíci zhlíželo jako tank osvoboditel z piedestalu..
....spotřeba při takových rychlostech přímo excelentní. Tak by to mělo být v autě, které funguje jak má.Mošťák píše:Zdarec vsichni.
Tak jsem byl v patek provetrat avika po nemeckych dalnicich.Kamarada jsem vezl pro RAV4(2008 2,2D4D 110KW,najeto 62000km,moooc pekna) do salonu Toyoty kousek za Wolfsburg.
Najel jsem celkem 780km a poradne si to uzil,mistama jsem jel i 200,jinak ale 160 na tempomat.
Bylo kolem 0°C,plnou jsem zase tankoval u Hypernovy a dal i aditiva.
A prumerna spotreba 8,3l.
Proste parada,super svezeni a spotreba bych rekl slusna nebo myslite ze ne???
tak já jsem jel ostrava -praha - ostrava , přeně jak ty píšeš tempomat 160 a kousek kde nikdo nebyl( asi 5km) 200 a skutečná byla 6,8kar202 píše:....spotřeba při takových rychlostech přímo excelentní. Tak by to mělo být v autě, které funguje jak má.Mošťák píše:Zdarec vsichni.
Tak jsem byl v patek provetrat avika po nemeckych dalnicich.Kamarada jsem vezl pro RAV4(2008 2,2D4D 110KW,najeto 62000km,moooc pekna) do salonu Toyoty kousek za Wolfsburg.
Najel jsem celkem 780km a poradne si to uzil,mistama jsem jel i 200,jinak ale 160 na tempomat.
...dyk to říkám, prostě máme dobrá auta..krchovman píše:tak já jsem jel ostrava -praha - ostrava , přeně jak ty píšeš tempomat 160 a kousek kde nikdo nebyl( asi 5km) 200 a skutečná byla 6,8kar202 píše:....spotřeba při takových rychlostech přímo excelentní. Tak by to mělo být v autě, které funguje jak má.Mošťák píše:Zdarec vsichni.