OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
Karlosi, OPĚT DĚKUJI
.... žadný spoždění... sem to taky odesílal odpoledne...né každej sedí na komplu furt
jinak ještě dodám, že DieselCat má s parabolami i vyměněné výbojky, já je měl ještě dobrý, tak svítím míň...
Xfield je ještě v poho, ale Trca.... ty ty ty... už v noci raději nikam nejezdi

.... žadný spoždění... sem to taky odesílal odpoledne...né každej sedí na komplu furt
jinak ještě dodám, že DieselCat má s parabolami i vyměněné výbojky, já je měl ještě dobrý, tak svítím míň...
Xfield je ještě v poho, ale Trca.... ty ty ty... už v noci raději nikam nejezdi
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
Bylo to příjemný, svézt se v něčem "silnějším" ...ale návykovétrca píše:jasné,a jěště by mohl někdo přijet v benzínu 1.8 tu sem ještě nejel
...teď se furt při rozjezdu dívám, jestli nemám zataženou ruční brzdu ..nějak mi ty koně chybí
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
bezvááá,jinak s tou barvou světel je to asi tak,jak mě to vysvětloval p.Šiška - na pohled to je modré,ale na silnici dopadá paprsek žlutý.Teda,né že bych tušil proč to tak je
,ale beru to prostě jako fakt. co se týká síly motoru,tak jak říká KarlosCZ....ono je to silně návykové
.Když jsem poprvé sedl z Cariny E /měla 86k/ do D-Catu /který jich má 177k/ ,tak jsem z toho byl těžce v šoku
....jenže člověk si zvykne rychle a pak si najednou říká"co s tím autem je,ono to jede nějak hůř jak zezačátku"
.Přitom to jede ve většině případů stejně. Jinak se těším na jaro,pokud bysme hodili nějakou menší slezinu a třeba by dojelo i víc aut. Ale to asi pak dáme do sekce "srazy",aby nás tady admin nezdrbal
.
RAV 4 Hybrid 2021
ex: BMW 520 D 2012
ex Avensis 2,2D 2007
ex : CarinaE 2,0TD 1997
ex: BMW 520 D 2012
ex Avensis 2,2D 2007
ex : CarinaE 2,0TD 1997
....já bych řekl, že to špatné není. I s těmi kily má zrychlení z 0 na 100KarlosCZ píše:no ono s tim vykonem je to zavadejici, papirove je DCAT super ale kdyz se vezme v potaz hmotnost auta tak to zas tak velka raketa neni
za 8,6 s. Zmiňovaná Carina (nedám na ní dopustit) to umí za 11 s.
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
tak na světla se mě ptali i v Id autu... byli velice překvapani za cenu opravy u www.xenonybn.cz a vzali si dokonce kontakt pro ty, co už nejsou v záruce a měli by zájem...a chtěli by ušetřit
P.Dvořáček v id autu brno byl tak ochotný a já tak spokojený, že sem mu poslal i fotky před a po opravě..
Když mi řekl, kolik dal jeden zákazník za nové Lampy na Rav4 tak sem byl rád že sedím....
a přitom stačilo jen vyměmit paraboly
P.Dvořáček v id autu brno byl tak ochotný a já tak spokojený, že sem mu poslal i fotky před a po opravě..
Když mi řekl, kolik dal jeden zákazník za nové Lampy na Rav4 tak sem byl rád že sedím....
a přitom stačilo jen vyměmit paraboly
Naposledy upravil(a) gooffyy dne pon 28.02.2011, 16:36, celkem upraveno 1 x.
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW