Dik moc Jirko,Jirka píše:Tajemnej nejsem ,vždy jsem každýmu radil a ani jsem se nedočkal poděkování.O nic víc jsem nestál.Proto jsem se nikdy moc nerozepisoval.
Cena byla taková proto,že mám kámoše ,kteří umí opravovat a ne jenom vyměňovat.Byla to pro něj výzva a on je strašně rád,že to dokázal spolu se mnou vyšpekulovat.Už i vím jak to zjistit jestli je to těmi ventilly.
Cenu jsem dostal takovou,proto že vím kde to hledat.
Pokud někdo chce ttak dokážu přez SZ poradit,kde to sehnat.
J.
este som nasiel tento navod
tak si skocim do denso-dieslu necham to skontrolovat a potom aj s vysledkami na posledny servis pred vyprsanim zaruky1/ Přiucpaný filtr (jestlipak tam nemás filtr paliva jiz celé věky????)
2/ Unavená dopravní pumpa vstřikovacího čerpadla (na vstupu do čerpadla, generuje do 5 bar pracovního tlaku)
3/ Unavený ovládací ventil SCV v sání nafty do čerpadla z dopravního čerpadla (ovládá mnozství a tlak nafty jdoucí do railu)
4/ Unavené vstřikovače s nadměrným přepadem paliva, nedostatek paliva při startu v railu
5/ Opotřebené vstřikovače, nedávají včas, špatně rozprašují, riziko zničení pístu/pístů
Jistě jsem Tě potěšil... Sorry.
V tomto pořadí je třeba věci přezkoušet, ale ne u Toyoty, jeď do odborného servisu Denso Diesel Service, příliš nečekej aby škody nebyly větší...
Servisy: Kladno, Praha 7, Soběslav, Poděbrady, Brno, Frýdek-Místek, Praha 4