Alu kola.
ALU Kola
DOBRÝ DEN PETŘE,
MÁTE-LI ZÁJEM O NABÍZENÁ KOLA POŠLETE MĚ PROSÍM EMAILOVÝ KONTAKT KAM VÁM MOHU ZASLAT FOTKY. CENU MĚ NABÍDNĚTE ZA KOLIK BY TO PRO VÁS BYLO ZAJÍMAVÉ. POKUD BUDE VAŠE NABÍDKA ROZUMNÁ DOHODNEME SE. KOLA MÁM USKLADNĚNÉ (UŽ NA NICH NEJEZDÍM) U PŘÍBUZNÝCH NA VENKOVĚ ZA PRAHOU. KOLA JSEM VÁM SCHOPEN V PŘÍPADĚ DOHODY PŘIVÉZT.
DĚKUJI VÁM A TĚŠÍM SE NA VAŠI ODPOVĚĎ.
ROBERT.[/b]
MÁTE-LI ZÁJEM O NABÍZENÁ KOLA POŠLETE MĚ PROSÍM EMAILOVÝ KONTAKT KAM VÁM MOHU ZASLAT FOTKY. CENU MĚ NABÍDNĚTE ZA KOLIK BY TO PRO VÁS BYLO ZAJÍMAVÉ. POKUD BUDE VAŠE NABÍDKA ROZUMNÁ DOHODNEME SE. KOLA MÁM USKLADNĚNÉ (UŽ NA NICH NEJEZDÍM) U PŘÍBUZNÝCH NA VENKOVĚ ZA PRAHOU. KOLA JSEM VÁM SCHOPEN V PŘÍPADĚ DOHODY PŘIVÉZT.
DĚKUJI VÁM A TĚŠÍM SE NA VAŠI ODPOVĚĎ.
ROBERT.[/b]
- kristýna ficová
- Člen Týmu
- VDC
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžeš nic najít v rozměru 215/60/16 ? Tak tam dej něco jinýho.
Já mám letní 225/60/16, zimní naopak 205/75/15. Já osobně preferuju vyšší profil gumy před nějakejma šlupkama, ale z toho co je v techničáku si moc hlavu nedělám.
http://www.rimsntires.com/rt_specs.jsp
Tady máš pneu kalkulačku, na tej si zadej srovnávaný rozměry a vytipuješ kola, aby měly přibližný rozměry tomu co tam má bejt.

http://www.rimsntires.com/rt_specs.jsp
Tady máš pneu kalkulačku, na tej si zadej srovnávaný rozměry a vytipuješ kola, aby měly přibližný rozměry tomu co tam má bejt.

Subaru XT 1800 coupé ´89 + Subaru Legacy 2.2 ´91 (under reconstruction)+Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- kristýna ficová
- Člen Týmu
- VDC
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
OK, v pohodě. Mluvil jsi o alternativních rozměrech, tak jsem jen napsal ty co používám já. V techničáku mám napsáno 215/65/15, ale zastoupení Toyoty by asi mělo bejt schopný napsat povolený alternativní rozměry.
Ti tví známí, co se jejich kola nelíbily pojišťovně byli viníci nebo postižení ?
Ti tví známí, co se jejich kola nelíbily pojišťovně byli viníci nebo postižení ?

Subaru XT 1800 coupé ´89 + Subaru Legacy 2.2 ´91 (under reconstruction)+Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- kristýna ficová
- Člen Týmu
- VDC
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Seznam alternativních rozměrů by ti měl bejt schopnej napsat výhradní dovozce. Kolik si za to zpívají u Toyoty nevim, ale u Subaru za to chtějí 1000 kč. Předpokládám, že to bude podobný. Vydají ti potvrzení, na jehož základě ti ty alternativní rozměry zapíšou do velkýho techničáku.

Také jsem řešil alternativu, neboť jsem měl problém při evidenční kontrole. Vzhledem k počtu těchto aut v ČR není na Dekře zapsána žádná alternativa rozměru, díky čemuž Vám nikdo do techničáku jiný rozměr než 215/65 R15 nezapíše. Všechno má své "ale". Výrobce (TOYOTA) může dát dobrovzdání, že požadovaný rozměr pneu vyhovuje a lze jej zapsat do TP, ale zkušenost lidí, kteří touto cestou šli je poměrně jednoznačně negativní. A poslední možnost je koupě nových ráfků, kdy prodejce může deklarovat, že kupované disky jsou použitelné pro daný model vozu, na základě čehož Vám městský úřad zapíše alternativu do TP. Já osobně už mám obě sady v rozměru 215/65 R15. Je to asi nejsnažší cesta jak neriskovat problémy s pojišťovnou.