geniální prográmek pro všechny ! ... - verze 2005-2
Verze ?
Mám problém, kamoš mi ho stáhnul a vypálil. Já si ho teď nainstaloval, ale když ho spustím a dám si informace o programu (Informace o licenci -> O programu), tak mi to píše verze 2004-1
Jakou verzi máte vy ?

Jakou verzi máte vy ?
Re: Verze ?
Ved to aj je verzia 2004-1saab píše:Mám problém, kamoš mi ho stáhnul a vypálil. Já si ho teď nainstaloval, ale když ho spustím a dám si informace o programu (Informace o licenci -> O programu), tak mi to píše verze 2004-1![]()
Jakou verzi máte vy ?

nikto

Toyota Avensis 1.8 VVTi
Re: Verze ?
Jenže v prvních příspěvcích se píše o odkazu na verzi 2/2005, tak jsem doufal, že to je opravdu odkaz na novou verzijozino píše:Ved to aj je verzia 2004-1saab píše:Mám problém, kamoš mi ho stáhnul a vypálil. Já si ho teď nainstaloval, ale když ho spustím a dám si informace o programu (Informace o licenci -> O programu), tak mi to píše verze 2004-1![]()
Jakou verzi máte vy ?Zadarmo najnovsiu verziu asi nezozenie
nikto

- ondrik
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
edit... dávno...
Naposledy upravil(a) ondrik dne úte 19.02.2013, 13:09, celkem upraveno 1 x.
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Dobrý den, nejsem majitelem vozu Toyota, ale jsem tu jako žadatel za Hyundai Klub ČR, zdali by se nenašel někdo, kdo by byl tak hodnej a v případě že by tento program měl v databázy i vozy Hyundai a vlastnil cd s timto programem. Prosím za celej klub zdali by ten kdo tyto 2cd má je mohl vypálit a zaslat mi je, aby jsem je mohl dát na sdílení členům našeho klubu. Předem děkuji. Pokud se tedy někdo najde tak mi prosím zašlete tu verzi 2005 na adresu David Munzar, Kpt. Nálepky 631, Jaroměř 55101
Ještě jednou děkuji
Ještě jednou děkuji
Hyundai Coupe 03 2.0 16V