Pylový filtr
Pylový filtr
Chtěl jsem si nechal dezinfikovat klimatizaci a v servisu technik půl hodiny nemohl najít pylový filtr, protože jsem měl málo času, tak jsem to nechal na jindy a odjel.
Víte, kde se k tomu filtru dá dostat? Zkoušel oddělávat těsnění pod předními stěrači, tam jak jsou průduchy pro ventilaci. Je to tam správně?
Dík
Víte, kde se k tomu filtru dá dostat? Zkoušel oddělávat těsnění pod předními stěrači, tam jak jsou průduchy pro ventilaci. Je to tam správně?
Dík
Toyota Avensis LB 1.6 VVT-i (3ZZ-FE)
- Slam
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Corolla E11 ho má přešd spolujezdcem za odkládací schránkou a "leze" se do něj zespoda palubky...
Slam
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
Díval jsem se teď do manuálu a skutečne by měl být u plynového pedálu. Jenom mi vrtá hlavou, že ten chlapík ze servisu říkal, že by se tím otvorem po filtru měla vstříknout dezinfekce (a potom skrz průduchy v palubovce), což skrz tu škvíru u plynového pedálu půjde asi těžko.
Má vůbec cenu hledat ještě nějakou další díru, čím by se ta dezinfekce měla stříknout nebo jenom stačí prohlédnout filtry a pak to tam cpát skrz průduchy v palubovce?
Má vůbec cenu hledat ještě nějakou další díru, čím by se ta dezinfekce měla stříknout nebo jenom stačí prohlédnout filtry a pak to tam cpát skrz průduchy v palubovce?
Nejlepší je začít vyndáním filtru, vytřením misky poté nastříkat dezinfekci do bežícího ventilátoru s tím že zavřeš všechny mřížky a necháš to foukat pouze na nohy, necháš to cca 5min, potom nastartuješ a pustíš klima tak na 10-15min ona se ta dezinfekce rozfouká všude tam kam je potřeba. A na závěr je dobré tam dát nový filtr.
Camry SXV10L
5S-FE
r.v. 7/1994
312.000Km
V období kolem roku 1994
Toyota Celica GT4 ST165
5S-FE
r.v. 7/1994
312.000Km
V období kolem roku 1994
Toyota Celica GT4 ST165
Díky všem za radu, vezmu si to s sebou a dám to přečíst servisákovi, asi s japonci neměl moc zkušeností.Bůvol píše:Nejlepší je začít vyndáním filtru, vytřením misky poté nastříkat dezinfekci do bežícího ventilátoru s tím že zavřeš všechny mřížky a necháš to foukat pouze na nohy, necháš to cca 5min, potom nastartuješ a pustíš klima tak na 10-15min ona se ta dezinfekce rozfouká všude tam kam je potřeba. A na závěr je dobré tam dát nový filtr.
- PK500
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
E11 Kde shanite pylovy filtr? Original?
Cau, mam E11 a teprve se seznamujeme. 
Kde kupujete pylovy filtr? Original u toyoty? Ja jsem hledal napriklad u
http://www.automatejcek.cz/
ale pylovy jsem tam nenasel.
jakou mate zkusenost treba s vzduchovym? Staci druhovyroba? Ma to vliv na spotrebu?
Diky
Pavel

jakou mate zkusenost treba s vzduchovym? Staci druhovyroba? Ma to vliv na spotrebu?
Diky
Pavel
- krchovman
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ahoj! filtr jsem našel,vyfoukal trochu listí, ale tu misku jsem nenašel´, kde je? mám avoše r.v.2001 d4d naproti spolujezdci je ventilátor ale žádná krytka co by vypadala jak odkalovací nádobka.
Naposledy upravil(a) krchovman dne čtv 22.03.2007, 11:39, celkem upraveno 1 x.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: E11 Kde shanite pylovy filtr? Original?
kabinový filtr máme za 460kč ( po slevě pro toy forum ) - předpokládám že je to to čemu říkáte pilový, nebo ne ??PK500 píše:Cau, mam E11 a teprve se seznamujeme.
Diky
Pavel
Pylový filtr...
...dnes mi psal kámoš co mi dává právě do kupy můj Avensis a z hrůzou mi sděloval, že pylový filtr stojí 1.700,-Kč ! ! ! ! Tak jestli ho má za tu cenovku koupit...!!???
Je to možný.....???!!!! A vůbec, že všechny filtry na Toyotu jsou oproti jeho Passatu asi tak 5x dražší...!!!

- krchovman
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pylový filtr...
blbost!! hledej na netu a neviděl jsem dražší pylový než 850,- ,nebo tady ....ten indián idaho nebo jak má e-shop s nd ten ti taky udělá cenu za 1700,- to je filtr na radioaktivní částice né??Petr N. píše:...dnes mi psal kámoš co mi dává právě do kupy můj Avensis a z hrůzou mi sděloval, že pylový filtr stojí 1.700,-Kč ! ! ! ! Tak jestli ho má za tu cenovku koupit...!!???Je to možný.....???!!!! A vůbec, že všechny filtry na Toyotu jsou oproti jeho Passatu asi tak 5x dražší...!!!
![]()

pylový filtr
zdarec, já byl v toyotě a tam mi řekli, že ta moje ho NEMÁ (pylový filtr) mám D4D combi z 2002 je to možné????
cus pavel
cus pavel
Avensis D4D 2002 kombi