PROBLÉM SE STARTEM T22

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
varan
Navigátor

PROBLÉM SE STARTEM T22

Příspěvek od varan »

V PÁTEK PO 90 KM TAKŽE TEPLÝ MOTOR MĚ NEŠEL NASTARTOVAT CHYTNUL AŽ NA 3 POKUS Z NIČEHO NIC.RÁNO TO CHYTLO NORMÁLNĚ SICE SE MI ZDÁLO ŽE TROCHU HŮŘ ALE CHYTNUL.PAK MI TEN PROBLÉM ZOPAKOVAL.DNESKA ZHASE CHYTNUL NORMÁLNĚ.TAK NEVÍM JESTLI MĚ ZNOVA ZLOBÍ VSTŘIKY NEBO TO JE NAFTA NEBO NĚCO JINÉHO.CO JE TEN EGR VENTIL JAK SE ČISTÍ A NEMÁ I NA TOHLE VLIV PORADTE DÍK.
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

...tohle EGRem není,....těžko říct ... čerpadlo, ventil na něm....elektonika....chce to odborně zkouknout.
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

možná i startér.Kolegovi to nechytalo teplý a repase strteru za 800 stačila.Nyní šlape jako hodinky.
J.
awe_cz
Věčnej rejpal

Re: PROBLÉM SE STARTEM T22

Příspěvek od awe_cz »

varan píše:V PÁTEK PO 90 KM TAKŽE TEPLÝ MOTOR MĚ NEŠEL NASTARTOVAT CHYTNUL AŽ NA 3 POKUS Z NIČEHO NIC.RÁNO TO CHYTLO NORMÁLNĚ SICE SE MI ZDÁLO ŽE TROCHU HŮŘ ALE CHYTNUL.PAK MI TEN PROBLÉM ZOPAKOVAL.DNESKA ZHASE CHYTNUL NORMÁLNĚ.TAK NEVÍM JESTLI MĚ ZNOVA ZLOBÍ VSTŘIKY NEBO TO JE NAFTA NEBO NĚCO JINÉHO.CO JE TEN EGR VENTIL JAK SE ČISTÍ A NEMÁ I NA TOHLE VLIV PORADTE DÍK.
Asi by to nevyresilo problem, ale mozna bys mohl zacit tim, ze nebudes na ostatni kricet.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“