nejde nastartovat
nejde nastartovat
čaute lidi potřebuju poradit, nechce chytnout pouze točí motorem, palivo tam jde svíčky jsou od benzinu, v paměti závad mi to hlásí chybu 11, ale jestli se nemýlím tak to je klima a já žádnou nemám, jedná se o celicu st162 3sge
Re: nejde nastartovat
Fuj to je ale hnusnej kod, nic moc jsem nenasel u me to zacina od kodu 12, ale co vime tak kod 11 je:
Ridici jednotka (ECU) - privodni napeti nebo EFI rele, prechodne prerusit okruh.
Tezko rict jen tak no. hnus no
Ridici jednotka (ECU) - privodni napeti nebo EFI rele, prechodne prerusit okruh.
Tezko rict jen tak no. hnus no
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Ja bych ho zkusil najit to rele a kuknul jak je na tom a jestli dela co ma, spina - rozpina. Bohuzel nevim kde ho mas pac mam jiny auto. Ale pumpa sepne takze to muze byt pak cokoli dal. Ale jak rikam tezko takhle rict, musis to prolizt a zkontrolovat ....
Ten kod 11 je jen voditko kde zacit a podle toho se pak odviji veci od napeti,samotneho rele,dratu, cokoli ...
Jestli bude spatny muzes pak kouknout do elektriky a podle planku se kouknout jak ho ojebat aspon na zkousku.
Edit: urcite to ma i pojistku ...
Ten kod 11 je jen voditko kde zacit a podle toho se pak odviji veci od napeti,samotneho rele,dratu, cokoli ...
Jestli bude spatny muzes pak kouknout do elektriky a podle planku se kouknout jak ho ojebat aspon na zkousku.
Edit: urcite to ma i pojistku ...
"Jsem zly a zeru male deti"
- vendys
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Jeno mně napadlo: Pokud kodem 11 míníš, že to furt přerušovaně bliká ve stejném intervalu, tak to není kód 11 ale znamená to, že jsi bez závad, resp. ECU neumí chybu detekovat.
Co jiskra jde? ST162 má přece klasický rozdělovač není problém vytáhnoutprostřední konektor z rozdělovače a přiložit ke kostře.
Ale je to divný, pokud vstřikuje palivo, znamená to, že detekuje otáčení motoru (teda pokud to není jenom palivo z 5. vstřiku stejně jako je to u 5. gen).
Zaměřil bych se opravdu jenom na elementární úvahy typu:
- vystřikují opravdu vstřikovače?
- jde z indukčky jiskra?
- má to kompresi, přetržený rozvoďák?
Jeden z těch tří bodů to bude, škytne při startu aspoň občas? Pokud to točí úplně naprázdno, tak bych to viděl fakt na to zapalování.
Co jiskra jde? ST162 má přece klasický rozdělovač není problém vytáhnoutprostřední konektor z rozdělovače a přiložit ke kostře.
Ale je to divný, pokud vstřikuje palivo, znamená to, že detekuje otáčení motoru (teda pokud to není jenom palivo z 5. vstřiku stejně jako je to u 5. gen).
Zaměřil bych se opravdu jenom na elementární úvahy typu:
- vystřikují opravdu vstřikovače?
- jde z indukčky jiskra?
- má to kompresi, přetržený rozvoďák?
Jeden z těch tří bodů to bude, škytne při startu aspoň občas? Pokud to točí úplně naprázdno, tak bych to viděl fakt na to zapalování.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
Problém vyřešen, bylo to povolenýma šroubama na hlavě, nevím jak se to stalo, sám sem to dotahoval podle manuálu, ale hlavně že to jede, tichý klidný chod tak jako dřív.
Jenom mě teď napadlo jestli na to namá vliv revlimiter, poněvadž jsem si namontoval nastavitelný rev-lmiter s 2stepem od MSD, protože to začlo dělat až jsem ho tam namontoval
Jenom mě teď napadlo jestli na to namá vliv revlimiter, poněvadž jsem si namontoval nastavitelný rev-lmiter s 2stepem od MSD, protože to začlo dělat až jsem ho tam namontoval
jakože si cneměl utažené hlavové šrouby?On je to docela problém neb moment který udává toy je nesmysl....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz