T.Auris nechce nekdo?
T.Auris nechce nekdo?
Premyslim ze prodam auto.
Jelikoz jsem prisel bohuzel o ridicak je mi ho strasne lito ze stoji venku :-/
Nechce nekdo T Aurisa 03/2009 ? terra cool 1,33 74kw? najeto 22500km
Samozdrejme na prevod splatek. Fotky poslu na mail.
Diky
Jelikoz jsem prisel bohuzel o ridicak je mi ho strasne lito ze stoji venku :-/
Nechce nekdo T Aurisa 03/2009 ? terra cool 1,33 74kw? najeto 22500km
Samozdrejme na prevod splatek. Fotky poslu na mail.
Diky
Toyota Auris 1,33 dual VVT-i 101k
Re: kolik..
splatku mam se vsim 6926kc, na prevod nevim, nedokazu urcit :-/ kdyztak muj mail je richard.skacel@gmail.com . poslu fotkyaczasa píše:Kolik je splátka? kolik chceš za převod auta?.... Detaily?...
no pil jsem cele odpoledne. a vecer jsem jel, bohuzel no, necitil jsem to. nejvic me sere ze jsem nikdy nic neudelal a dostal jsem plnou palbu ;x. tam celebrity dostanou 3 mesice .....jako desny no. mam 2 roky zakaz rizeni ;xLuke_Luke píše:Jakoze primo alkohol za volantem, nebo zbytkac v krvi po oslave, nekdy rano nebo dopoledne?
Jinak grat. k synatorovi
jojo to ja vim no mel jsem 25tisic, ale pozadal jsem odpor. a nastesti ted nemam nic, jinak bych se asi zblaznil. chtel jsem i mensi trest ale to bohuzel krachlo. u vypovedi policajti rekli svedkum neco jineho nez policajt co prisel svedcit. no a tak jsem byl zcela uzemnenyČepo píše:2 RulezZzOr
po roce můžeš požádat o vrácení řidičáku. Plnou palbou myslíš 50 litrů pokuty?

re
Pokial sem realne nenapises kolko za to chces tak necakaj nejaku velku odozvu.
Poziadavky typu - ponuknite cenu v dnestnej dobe prebytku aut na trhu akosi nefunguje.
Poziadavky typu - ponuknite cenu v dnestnej dobe prebytku aut na trhu akosi nefunguje.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH