Nezávisly test, čo by ste si vybrali?
Re: Nezávisly test, čo by ste si vybrali?
Já bych si nevybral ani jedno protože jsou to ropy a při mém nájezdu / ročním / nepotřebuji ropáka, kurňa proč všude jsou testu ropáků?? Copak jsme všichni podnikatelé a najezdíme 50000km ročně??
Článek je pěkný a potěší. Kdo to zná, toho to ani nepřekvapí.wrc50 píše:Já bych si nevybral ani jedno protože jsou to ropy a při mém nájezdu / ročním / nepotřebuji ropáka, kurňa proč všude jsou testu ropáků?? Copak jsme všichni podnikatelé a najezdíme 50000km ročně??
Opakovaně mě překvapuje vysoká netolerance až agresivní výpady lidí, kteří potřebují a preferují "benzíňáky". Nechápu proč. Vždyť to ani tady, ani jinde nikdo nikomu nevnucuje. Nevěřím, že nejsou testy a dokonce s výbornými výsledky pro benzínové varianty. Vždyť hledej a dej je tady. Pochybuji, že by nějaký "ropák" reagoval podobně. Jezdím se vším a nepovažuji se ani za ropáka, ani za benzíňáka...klidně budu jezdit třeba na okurkovou vodu...

Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
NEMYSLÍM, ŽE BYCH BYL AGRESIVNÍ, ALE TO JE NÁZOR KAŽDÉHO, ALE VŠUDE KAM KOUKNU JE TEST A VZDY JE TAM ROPA COPAK NEJSOU BENZINOVÁ AUTA??NAVIC V OTAZCE CO BYSTE SI VYBRALI A JÁ JSEM JEN PROJEVIL SVUJ NÁZOR A NEMYSLIM ŽE AGRESIVNÍ ALE JAK JE VIDNO TOTO FORUM JE JAKSI PRO MĚ ZAKLETÉ, ASI SE DAL NEBUDU VYJADŘOVAT ZŘEJMĚ TU NEJSEM VÍTÁM TÍMOT DĚKUJI ZA OPĚTNÉ VYLÍSNĚNÍkar202 píše:Článek je pěkný a potěší. Kdo to zná, toho to ani nepřekvapí.wrc50 píše:Já bych si nevybral ani jedno protože jsou to ropy a při mém nájezdu / ročním / nepotřebuji ropáka, kurňa proč všude jsou testu ropáků?? Copak jsme všichni podnikatelé a najezdíme 50000km ročně??
Opakovaně mě překvapuje vysoká netolerance až agresivní výpady lidí, kteří potřebují a preferují "benzíňáky". Nechápu proč. Vždyť to ani tady, ani jinde nikdo nikomu nevnucuje. Nevěřím, že nejsou testy a dokonce s výbornými výsledky pro benzínové varianty. Vždyť hledej a dej je tady. Pochybuji, že by nějaký "ropák" reagoval podobně. Jezdím se vším a nepovažuji se ani za ropáka, ani za benzíňáka...klidně budu jezdit třeba na okurkovou vodu...![]()
Já jsem tě, prosím tě, vůbec nevypískal. Omlouvám se ti, pokud jsi to tak pochopil. Testy na benzinové varianty existují, hledej a dej je tady. Bude nás určitě více, kdo to uvítá. Slovo agresivní jsem použil v obecné rovině.
S benzínovou Toy jezdím více než 14 let...nejlepší auto, jaké jsem kdy měl. Najdu ti nějaké recenze, abych si tě udobřil..

S benzínovou Toy jezdím více než 14 let...nejlepší auto, jaké jsem kdy měl. Najdu ti nějaké recenze, abych si tě udobřil..

http://autorecenze.centrum.cz/recenze-a ... f-1997.htmkar202 píše:Já jsem tě, prosím tě, vůbec nevypískal. Omlouvám se ti, pokud jsi to tak pochopil. Testy na benzinové varianty existují, hledej a dej je tady. Bude nás určitě více, kdo to uvítá. Slovo agresivní jsem použil v obecné rovině.
S benzínovou Toy jezdím více než 14 let...nejlepší auto, jaké jsem kdy měl. Najdu ti nějaké recenze, abych si tě udobřil..![]()
http://autorecenze.centrum.cz/recenze-a ... -off-0.htm
- krchovman
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
teda já mám ropu a najezdím do 10 tis ročně (civilním autem) a nejsem si jist, že bych nějak výrazně platil víc než kdybych měl benol.... měl jsem d4d 2001 servis v neutoriz. měl jsem ho skoro 5 let vyměnil jsem kotouče ,destičky(3400,-), civku na startéru a volnoběžku(3600,-) a rozvody (ty stály 6500,-) plus každý rok olej a filtr. a teď mi teda spočítej kolik bych ušetřil , kdybych měl benzín
a kolik jsem ušetřil na naftě kdybych jezdil jen o litr míň tak jsem za těch pět let ušetřil cca 15000 na phm 

Avensis T27 2.0 D4D 93kw 2009 sol sedan,
EX Avensis 2.0 D4D 2001, Mazda 323 1999 ,Opel astra 1996, Š.Favorit 1991,Š120,Fiat 125p 1,5, Š 100
EX Avensis 2.0 D4D 2001, Mazda 323 1999 ,Opel astra 1996, Š.Favorit 1991,Š120,Fiat 125p 1,5, Š 100
- krchovman
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
přesně, už jsem to nejednomu nerozhodnému říkal, projeď se ošahej si to a buď jiskra přezkočí nebo né. představ si auto , které jezdí za 2,5l bezínu a řídí samo a brzdí samo, no má sice malý kufr, vlastně žádný a nemá sedadlo aby bylo lehčí musí se v něm klečet, no ale ta spotřeba .... 

Avensis T27 2.0 D4D 93kw 2009 sol sedan,
....krchovman píše:přesně, už jsem to nejednomu nerozhodnému říkal, projeď se ošahej si to a buď jiskra přezkočí nebo né. představ si auto , které jezdí za 2,5l bezínu a řídí samo a brzdí samo, no má sice malý kufr, vlastně žádný a nemá sedadlo aby bylo lehčí musí se v něm klečet, no ale ta spotřeba ....

Nediv se, ze jsi oznacen za agresivniho, kdyz na lidi kricis!wrc50 píše:NEMYSLÍM, ŽE BYCH BYL AGRESIVNÍ, ALE TO JE NÁZOR KAŽDÉHO, ALE VŠUDE KAM KOUKNU JE TEST A VZDY JE TAM ROPA COPAK NEJSOU BENZINOVÁ AUTA??NAVIC V OTAZCE CO BYSTE SI VYBRALI A JÁ JSEM JEN PROJEVIL SVUJ NÁZOR A NEMYSLIM ŽE AGRESIVNÍ ALE JAK JE VIDNO TOTO FORUM JE JAKSI PRO MĚ ZAKLETÉ, ASI SE DAL NEBUDU VYJADŘOVAT ZŘEJMĚ TU NEJSEM VÍTÁM TÍMOT DĚKUJI ZA OPĚTNÉ VYLÍSNĚNÍ
- CommonUser
- Věčnej rejpal
To nemyslis vazne. To su pre teba testy ? Subjektivnejsie to uz nejde ze...kar202 píše:http://autorecenze.centrum.cz/recenze-a ... f-1997.htmkar202 píše:Já jsem tě, prosím tě, vůbec nevypískal. Omlouvám se ti, pokud jsi to tak pochopil. Testy na benzinové varianty existují, hledej a dej je tady. Bude nás určitě více, kdo to uvítá. Slovo agresivní jsem použil v obecné rovině.
S benzínovou Toy jezdím více než 14 let...nejlepší auto, jaké jsem kdy měl. Najdu ti nějaké recenze, abych si tě udobřil..![]()
http://autorecenze.centrum.cz/recenze-a ... -off-0.htm
Ja som nasiel dokopy 2 testy na benziny Avensis T27 od ADACu a auto.cz.
Faktom je, ze sa skoro vzdy testuju len diesle, pretoze potrebuju predavat diesle. Rozpustit naklady dnes nie az take jednoduche. Ze sa viac predavaju diesle (v tej triede)? Zalezi kde. V DE 53 % benzinov vs 47% dieslov pre Avensis T27 2009 (diesle vacsinou firmy).
Takze aj ja teda nieco pripajam, pri tychto startoch si predstavujem ako som letel s deckom do nemocnice.
diesel
http://www.youtube.com/watch?v=5hvYd3kEDiQ
http://www.youtube.com/watch?v=2ow1QY_4--4
benal:
http://www.youtube.com/watch?v=TGzi8PM25ik
Ja som tuto zimu pri -20 na prvy skrt.
krchovman: Ak si myslis, ze za rovnake peniaze budes servisovat aj moderny DPF diesel, tak neviem, kde zijes. A dufam, ze tych 15 000 co si usetril na PHM za 5 rokov si odpocital od nakupnej ceny auta

... poistka, cena oleja, palivovy filter, aditiva ...
Ked poviem A tak aj B, ze diesel riders.
Ja sa wrc50 ani necudujem, stale sa tu omiela zatah dieslu a jeho spotreba (aj ked na prvom mieste su tu problemy s dieslami

Vraj preto, lebo spokojni uzivatelia nepisu - ha ha krchovman, kar202 je co ?
Takze nejaky vztah tam je. Kto nevidi ziadnu korelaciu medzi tymto a realom je slepy. Alebo si mam mysliet, ze dieslovi uzivatelia nemaju internet ? To su vsetko alibisticke kecy od ludi co maju moderny diesel kratko, sorry kar202.
Naposledy upravil(a) CommonUser dne ned 16.01.2011, 19:33, celkem upraveno 1 x.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels