Toyota Corolla Verso kovová konstrukce v kufru
Toyota Corolla Verso kovová konstrukce v kufru
Dobrý den jsem nový majitel ojeté Corolly Verso.Chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s odmontováním kovové konstrukce v kufru.Upřímně až po koupi auta jsem zjistil že mám v techničáku napsáno nákladní vůz aniž by v autě byla přepážka nákladového prostoru podotýkám že je 5 místná. Odstraněním konstrukce se zvětší prostor kufru (do hloubky) jen nevím jestli to jde,jestli neporuším nějakou vyhlášku (když je nákladní) a jestli neporuším něco v autě.Děkuji za rady.
- Pizzamancz
- Řidič
Než ale chytneš do ruky nářadí, zajeď si k nejbližšímu dealovi Toyota a zjisti si, zdali ji vůbec vymontovat můžeš... Je to totiž vozidlo kategorie N1 a pokud to demontuješ, riskuješ pokutu až 200 litrů za nedovolené úpravy. To, že ti seberou techničák a budeš mít doma jen velkou hromadu náhradních dílů, ani nemluvě. Tohle se stalo známýnu se Scénicem....
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
toyota corolla verso
toyotu jsem koupil bez přepážky měl jsem stím velky problem to jenom přihlásit na STK potom jsem udelal přestavbu vozidla nebo nejak tak se to řekne. musí bejt zaznam ve velkem TP