9 L na dialnici ???? K tomu som este ani nepriblizil, to myslim ulpne vazne. Mozno keby som to tlacil brzda - plyn. Ja mam vacsinou s plnou karou medzi 6,8 - 7,7 L pri priem. rychlosti 120 km/h (vacsinou 150 km/h tacho), len 2x som mal 8,1, ale to som fakt tlacil - casto aj 180.
Uz som to aj natacal na fon, ale ta spina mi zmrvila SD kartu, takze nic.
Faktom je, ze pri 120 - 130 km/h tam tecie okolo 6,5L, ale tazka 6ka do kopca dovoli predbiehat pozvolne (ovsem nie je to nemozne). 4ka zasa ale odprasi aj vacsinu TDI smejkov. 4ka taha skoro az do 200 km/h
Mne sa zda optimalne 150 km/h na 6ke s tempomatom. Ako som pisal, plna kara taha do kopca ... este ale nemam ani 10 tkm.
Ber to tak, ze rozdiel je 1 L voci 2.0D v rovnakom aute. Najhorsia spotreba je v zime so studenym motorom (co je normalne). Realne rozdiel medzi studenym motorom a zohriatym je az 3 L.
Dalsi aspekt je kvalita / cena nafty. Setris naozaj uz len na spotrebe.
Nemozes ale chciet od hladkeho benalu pri 2000 ot/min to co od diesla, kde ten vykon je hadam aj dvojnasobny, aj ked nie na kolesach.
Prijemna vec u VVTi je rovnaky priebeh vykonu nezavislo od pocasia. Budete sa smiat, ale ja som to na klasickom 16 ventile citil.
U mna to bolo o tom, ze robim vela km na dialnici (zapchy ako v meste) ale paradoxne aj v meste. A ked som nasiel benal lacnejsi v danom momente ako diesel o 3000 Eurakov, tak co k tomu dodat. Voci ceniku som siel ale az o 6000 Eurakov nizsie.