Priemerna spotreba Vaseho Avensisa?
- vobo
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
dakujem
dakujem, takze T25 je oznacenie modeloveho radu, od akeho r.v.?
Mozete mi poradit co brat toto auto:
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=2013697
dakujem za akekolvek rady, som zaciatocnik

- CommonUser
- Věčnej rejpal
Re: dakujem
Pre mna Avensisy nikdy neboli designovo extra pritazlive. T27 je tiez taka neutralna, co je podla mna vyhoda. TTT robi velke modelove rozdiely v designe a z toho potom vyplyva ta "rozpoltenost" soferov Avensisov. Maloktory sofer T25 "zerie" T27, pre mna ale je zasa T25 barokova minulost (tak ako nova E-klasse odstrelila barokoveho predchodcu).awe_cz píše:Vetsina z nas ma T25, majitelu T27 je tu docela malo - ptej se jich. Mne osobne se T27 nelibi (vzhledove), jedine, co by mne na ni zajimalo, je adaptivni tempomat. Jinak je to auto podle vseho dost podobne (technicky).vobo píše:dakujem awe, a ktory je lepsi, alebo ako sa vravi "podarenejsi"?
A co vravote na bionaftu? je mozne, ze bude pre motor lepsia - myslim na to, ze lepsie "maže"...? A este jedna zaciatocnicka otazka: Co je to DPF, o ktorom sa hovori v svislosti s 2,2 D-CAT 177k ? Dakujem.
Bionaftu v zadnem pripade.
DPF je filtr pevnych castic - dalsi ekologicka blbost, ktera akorat prinasi problemy. Pokud mas hodne kratkych cest po meste, nedoporucoval bych tenhle model (ja ho mam a zatim musim zaklepat, ale...).
Chcel by som tymto "podakovat" nemeckym (europskym) novinarom (! idioto !), ze podla nich auto bez dvojiteho kufra nie je auto. Ja by som bral radsej bez aj ked bez zarovnanej plochy.
Bionaftu radsej nie, mozno do nejakeho stareho diesla. Radsej premiovu naftu pre moderny diesel (tam vysoko obmedzena sirnatost a bio zlozka by tam nemala presiahnut 3%), bohuzial bezna nafta moze obsahovat do 7% biozlozky a neskor ma stupnut na 10%. (Benal tiez - E10, ale tam to az tak nevadi)
DPF ma zmysel, ale nie ten, co si z toho spravili vyrobcovia. Niekedy mam dojem, ze vyrobcovia platia te zelene mozgy. Som za ekologiu ale takto ???
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Podla fotiek sa neda auto hodnotit ... alebo ty to vies ?vobo píše:dakujem, takze T25 je oznacenie modeloveho radu, od akeho r.v.?
Podla mojich skusenosti to je auto po nejakom podnikatelovi, ale bud to ma stocene km alebo ta cena zakryva moznu buracku resp. nieco ine "smradlave". Viem po com idu tieto auta v DE (a este ta vybava k tomu).
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Ty si ten "maloktory"hudyss píše:Ja tedy jako majitel T25 celkem T27 zeru a vubec bych se za ni nezlobil

Teraz je to lepsie.
Nove Verso sa mi paci exterier, ale ta stredova konzola ... to som nikdy neprezul ...

- vobo
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
no ja to neviem urcit, len sa mi to zdalo vyhodne. Skusim vypytat vin kod a preverit to v toyote...CommonUser píše:Podla fotiek sa neda auto hodnotit ... alebo ty to vies ?vobo píše:
Podla mojich skusenosti to je auto po nejakom podnikatelovi, ale bud to ma stocene km alebo ta cena zakryva moznu buracku resp. nieco ine "smradlave". Viem po com idu tieto auta v DE (a este ta vybava k tomu).
aky Avensis? benzin ci diesel?
ak diesel tak 2,0 D4D alebo 2,2 D-Cat,
ak D-Cat tak 110kW alebo 130kW????????
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Diesel ci benzin ?vobo píše:no ja to neviem urcit, len sa mi to zdalo vyhodne. Skusim vypytat vin kod a preverit to v toyote...CommonUser píše:Podla fotiek sa neda auto hodnotit ... alebo ty to vies ?vobo píše:
To si musis odpovedat sam, ak budes jazdit dlhe trasy a vela km, tak diesel. V opacnom pripade benzin. V konecnom dosledku aj tak kupis podla seba a nejakeho pocitu. Nejake rady su tu len podruzne. Niekto proste chce 177 PS za kazdu cenu ...
Nechaj si ovsem nejaku rezervu, pri diesly s nejasnym povodom to moze zaboliet.
To je muj pripad. Kdyby Toyota davala do Avensisu V6, mel bych ten;)CommonUser píše:Niekto proste chce 177 PS za kazdu cenu ...
- vobo
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
commonUser - este nie som rozhodnuty a preto som tu 
tych 177k ma velmi laka... ale dam si povedat... ten benzin 1,8 alebo 2,0 ma kolko koni?
o dieselovom motore som uvazoval preto, ze by som vedel lacnejsie mat bionaftu, ale ako vravite, tie filtre su tam limitom a teda treba velmi kvalitnu naftu... to som pochopil
Auto potrebujem na podnikanie, rocne cca 35000-40000, vacsina po okreskach, obcas raz za dva-tri tyzdne dialnica...

tych 177k ma velmi laka... ale dam si povedat... ten benzin 1,8 alebo 2,0 ma kolko koni?
o dieselovom motore som uvazoval preto, ze by som vedel lacnejsie mat bionaftu, ale ako vravite, tie filtre su tam limitom a teda treba velmi kvalitnu naftu... to som pochopil
Auto potrebujem na podnikanie, rocne cca 35000-40000, vacsina po okreskach, obcas raz za dva-tri tyzdne dialnica...
aky Avensis? benzin ci diesel?
naprosto souhlasimawe_cz píše:To je muj pripad. Kdyby Toyota davala do Avensisu V6, mel bych ten;)CommonUser píše:Niekto proste chce 177 PS za kazdu cenu ...

T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/