Yaris 1,0l r.v.2002-alu kola???????????
Yaris 1,0l r.v.2002-alu kola???????????
čauky. Koupil jsem alu kola dotz king 5,5Jx13H2,4x100 rozteč šroubů, ET35, střed díra 60mm. Středovou díru vyřeším na 54 vymezovacíma kroužkama. když jsem zkoušel kolo dát na auto tak jsem zjistil že i matky musím koupit. chtěl bych znát váš názor jestli se tyto kola s tímto ET vejdou do podběhů a nebudou nikde pří zatáčeni a plném propružení škrtat např. o lemy blatníků nebo o něco jiného?????????? V techničáku mám disky napsané 5Jx13,pneu 155x80 R13 a ty mám na autě, v poznámce v techn.průkaze je toto: možno použít kola z lehkých slitin 14x 5J,14x 5,5J. sice 13x 5,5J nemám zapsané ale na stk bych auto stejně obul na plecháče-spíš bych rád věděl jestli se mě kola vejdou bez problému na auto než koupím ty kroužky a matky. Díky za názory a rady
matky
co by jsi za ty matky chtěl? a není tam taky rozdíl v ukosu děr na liťákách (podle toho skosené matky)???? jo a dotaz: ty středící kroužky se dělají z plastu nebo duralu. Dural asi lepší,ne????a není stím nějakej problem když se tam dávají ty kroužky(vybrace kol)????? jinak super yarísek ten tvůj