A ohledně toho předehřevu, že bych o něm nevěděl. Nemusel bych to vědět, pokud by to fachalo zcela automaticky, bez tlačítek a kontrolek

....tak to zkusím poslechnout (až si vzpomenu). Teť to bude ještě teplé. No nasadil jsi mi brouka do hlavy, ale spíš to tak nebude. Přece by to bývalý majitel nezatajilmatus69 píše:na vsetkych autach co to maju to facha automaticky od urcitej vonkajsej teploty, ale lexus ma asi rad tlacitka
ak mas spiralu, tak to samozrejme nezistis, ale nepredpokladam ze by tam bola, skor tam bude ten prihrievac - a ten je pocut, takze chcelo by to mozno nastartovat, ist 2-3 minuty a potom vypnut motor, ten prihrievac ma dobeh takze este ho bude aspon 30 sekund pocut.
...to já se vyděsil z něčeho jiného. Měl jsem zlozvyk z jiných aut vyřazovat bez spojky a dojíždět na neutrál. To když uděláš se zařazeným tempomatem ....hanz píše:ja nemam z tempomatu pocit, ze by pridaval velmi prudko.. skor je to jemne plynule pridavanie..
skusili ste uz niekto pri dojazde z kopca vyradit rychlost a supnut tam tempomat? vtedy uvidite ako prudko tempomat sliape na plyn
ale neviem ci to funguje aj v IS
Fakt to nepozna? LOL;)kar202 píše:...to já se vyděsil z něčeho jiného. Měl jsem zlozvyk z jiných aut vyřazovat bez spojky a dojíždět na neutrál. To když uděláš se zařazeným tempomatem ....hanz píše:ja nemam z tempomatu pocit, ze by pridaval velmi prudko.. skor je to jemne plynule pridavanie..
skusili ste uz niekto pri dojazde z kopca vyradit rychlost a supnut tam tempomat? vtedy uvidite ako prudko tempomat sliape na plyn
ale neviem ci to funguje aj v IS![]()
také to ukáže, jak umí přidávat. Trvalo mi naštěstí jen sekundu (možná o málo víc
![]()
), než jsem pochopil... Také si myslím, že by to mohla mít Toy ošetřeno lépe.
Podobne neosetrene pripady mal tempomat v T25 v zaciatkoch vyroby. Mne sa uz nastavenie rychlosti tempomatu implicitne rusi pri:hanz píše:skusili ste uz niekto pri dojazde z kopca vyradit rychlost a supnut tam tempomat? vtedy uvidite ako prudko tempomat sliape na plyn
to plati stale.modus ponens píše:Podobne neosetrene pripady mal tempomat v T25 v zaciatkoch vyroby. Mne sa uz nastavenie rychlosti tempomatu implicitne rusi pri:
- stlaceni brzdoveho pedalu
- stlaceni spojkoveho pedalu
Vyrazovani tempomatu pri spojce, brzde dela snad kazdy auto s tempomatem...modus ponens píše:Podobne neosetrene pripady mal tempomat v T25 v zaciatkoch vyroby. Mne sa uz nastavenie rychlosti tempomatu implicitne rusi pri:hanz píše:skusili ste uz niekto pri dojazde z kopca vyradit rychlost a supnut tam tempomat? vtedy uvidite ako prudko tempomat sliape na plyn
- stlaceni brzdoveho pedalu
- stlaceni spojkoveho pedalu
Vyradovat bez spojky som vsak este neskusal...
Pisal som o zruseni nastavenia rychlosti tempomatu. Tempomat na prvych T25 mal tusim moznost zapnut posledne nastavenu rychlost. Napriklad idem 90 km/h, zapnem tempomat. Potom ho prerusim (nevypnem) a neskor, napr. pri 70 km/h, ho opat aktivujem. Tempomat sa snazi dosiahnut povodnych 90 km/h. Cim vacsi je rozdiel medzi aktualnou a nastavenou rychlostou, tym bude aj snaha dosiahnut ju vacsia. Tu som kedysi na predvadzacke zazil nemile prekvapenie, ked som takto zapol tempomat na neutrali a otacky okamzite vyleteli k maximu - neosetreny case.awe_cz píše:Vyrazovani tempomatu pri spojce, brzde dela snad kazdy auto s tempomatem...
...přece když jej znovu aktivuješ tak, že ťukneš dolů, zafiksuje se ti ta tvá sedmdesátka, aktivuješ ťuknutím na tlačítko směrem nahoru a vrací se na původních 90. Tak to má fungovat.modus ponens píše:Pisal som o zruseni nastavenia rychlosti tempomatu. Tempomat na prvych T25 mal tusim moznost zapnut posledne nastavenu rychlost. Napriklad idem 90 km/h, zapnem tempomat. Potom ho prerusim (nevypnem) a neskor, napr. pri 70 km/h, ho opat aktivujem. Tempomat sa snazi dosiahnut povodnych 90 km/h. Cim vacsi je rozdiel medzi aktualnou a nastavenou rychlostou, tym bude aj snaha dosiahnut ju vacsia. .awe_cz píše:Vyrazovani tempomatu pri spojce, brzde dela snad kazdy auto s tempomatem...
Taky si myslim. Alespon vsechna auta, co jsem s tempomatem ridil, se takto chovala.kar202 píše:...přece když jej znovu aktivuješ tak, že ťukneš dolů, zafiksuje se ti ta tvá sedmdesátka, aktivuješ ťuknutím na tlačítko směrem nahoru a vrací se na původních 90. Tak to má fungovat.Je to jeho dobrá vlastnost.
kar202 píše:...přece když jej znovu aktivuješ tak, že ťukneš dolů, zafiksuje se ti ta tvá sedmdesátka, aktivuješ ťuknutím na tlačítko směrem nahoru a vrací se na původních 90. Tak to má fungovat.Je to jeho dobrá vlastnost.