Brzdové desky Nipparts NEBRAT !

vše ohledně modelové řady Corolla
PavelN
Člen Týmu

Příspěvek od PavelN »

AndyGTP píše:Idaho, s tymi Kashiyamami na predok silnejsich vozidiel mas aj konkretne priklady? Zaujima ma to. My sme to davali hodne vela ludom a skor som sa stretol 2x s pripadom ze clovek menil TRW dosky, lebo boli extra hlucne (na TRW kotucoch). Tym nehovorim ze TRW je zle. Doteraz s KAshiyamou naj spokojnost. Podla mojich skusenosti je to najlepsia seriova nahrada.
.............. noooooooooooooo pěkný :P , co značka to jiný názor, no tak a teď babo raď, v podstatě není zlé ani špatné značky dle výše uvedené diskuse, jenže mě ty NIPARTS fakt pískají a teď dokonce i při volné jízdě (pouze jedno kolo), takže musím do servisu alespoň nějak "zhoblovat" desky či kotouč; to je teda "vopruz" 8) ; no ale pořád lepší, než předešlý golf :P
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

PavelN píše:
AndyGTP píše:Idaho, s tymi Kashiyamami na predok silnejsich vozidiel mas aj konkretne priklady? Zaujima ma to. My sme to davali hodne vela ludom a skor som sa stretol 2x s pripadom ze clovek menil TRW dosky, lebo boli extra hlucne (na TRW kotucoch). Tym nehovorim ze TRW je zle. Doteraz s KAshiyamou naj spokojnost. Podla mojich skusenosti je to najlepsia seriova nahrada.
.............. noooooooooooooo pěkný :P , co značka to jiný názor, no tak a teď babo raď, v podstatě není zlé ani špatné značky dle výše uvedené diskuse, jenže mě ty NIPARTS fakt pískají a teď dokonce i při volné jízdě (pouze jedno kolo), takže musím do servisu alespoň nějak "zhoblovat" desky či kotouč; to je teda "vopruz" 8) ; no ale pořád lepší, než předešlý golf :P
bohužel zkusenost mám i osobní . desky my chytly plamenem ( aaco CA5 2.0 cca 150P+900kg ajendou na Mazde GTX ( 1,8 Turbo 4x4 200PS+ - ale bylo to po skutečne ostré jízde, acco navíc jeste v dobe kdy jsem meli možnost nechávat si uzavírat část vojenského ujezdu a jezdit tam "rallye" :)
me osobne chytly plamenem an hodnici, kamarádovi na celde a z doslechu vím o případu kdy hořeli na MK3 supře.
osoben si mylsím že při normální jízde by nebyl problém, jakmiel se jede ostřeji a prudčejc a často se brzdí mají velký sklon k přehřítí a zesklovatění a prudce klesá učinnost brzd .
"kaše" málokdy pískají práv e díky tomu jak jsou měkké, ale na druhou stranu o to rychleji se přehřívají. Dost lidem také vadí že dost práší ale to je skutecne jen o lidech..
Na bežné vozy kde človek nebrzdí často z rychlostí nad 150km/h jsou plne dostačující..
AndyGTP
Manager Týmu

Příspěvek od AndyGTP »

tak presne toto som chcel pocut / citat. Dik za info, ja osobne si myslim, ze kazde seriove dosky su stavane na normalne pouzitie a pri naozaj sportovej jazde, okruhoch a podobne by som vzdy pouvazoval nad niecim vhodnejsim. Mne osobne prasnost velmi makkych zmesi tiez nevyhovuje, ale tieto japonske neprasia podla mna, su ovela horsie znacky (LPR a pod)
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
Odpovědět

Zpět na „Corolla“