TRC,VSC a ikona Chyby MOTORA
-
- Řidič
TRC,VSC a ikona Chyby MOTORA
Zdar všetkým.Včera som zaregistroval pri jazde že mi svietia pomenute ikony.
Tak som trochu dumal čo by to mohlo byť a táto kombinácia može byť skutočne všeličo.
Mal som ale neskutočny tušák že to bude nejaka reakcia na tie mrazy, čo su tu u nás na Východe SK.
Tak som poriadne s metloU povymetal podblatniky, a znich udupaný sneh, a ono to fakt pomohlo.
Teraz to už nerobi.
A moja otazka znie, su to len moje dohady,alebo tie senzori,a čidla sú umiestnené niekde tam pri tlmiči????? atď.....Ďakujem a inač všetkým pokojné sviatky PF 2011.
Tak som trochu dumal čo by to mohlo byť a táto kombinácia može byť skutočne všeličo.
Mal som ale neskutočny tušák že to bude nejaka reakcia na tie mrazy, čo su tu u nás na Východe SK.
Tak som poriadne s metloU povymetal podblatniky, a znich udupaný sneh, a ono to fakt pomohlo.
Teraz to už nerobi.
A moja otazka znie, su to len moje dohady,alebo tie senzori,a čidla sú umiestnené niekde tam pri tlmiči????? atď.....Ďakujem a inač všetkým pokojné sviatky PF 2011.
Avensis 2,2 130KW, D-CAT.4D,Exlusive, 2006/7
Toyota RAV4 2021, 2.5 Hybrid AWD, Executive
Toyota RAV4 2021, 2.5 Hybrid AWD, Executive
-
- Řidič
ako.. wtf? 29teho sa mi stalo to iste.
Som na dovolenke v tatrach.. Rano bolo -18. toyo sice tazko ale nastartovala.. po prejdeni 25 km vsetky tri kontrolky..
zaujimave je ze sa to stalo, ked som konecne pridal kurenie a rozbehli sa vetraky..
inak, tie kontrolky ti zhasli potom same? ci si musel resetovat na diagnostike?
Som na dovolenke v tatrach.. Rano bolo -18. toyo sice tazko ale nastartovala.. po prejdeni 25 km vsetky tri kontrolky..
zaujimave je ze sa to stalo, ked som konecne pridal kurenie a rozbehli sa vetraky..
inak, tie kontrolky ti zhasli potom same? ci si musel resetovat na diagnostike?
Corolla Verso D-CAT 130kw
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
neviem, ci to je nahoda, alebo rovnake chyby. viem ze sa nam tato kombinacia rozsvietila 3x:
1. v lete - bolo to cidlo abs - vymena
2. v zime - EGR ventil - precistenie
3. v zime - boli to vstreky
pekneho silvestra
1. v lete - bolo to cidlo abs - vymena
2. v zime - EGR ventil - precistenie
3. v zime - boli to vstreky
pekneho silvestra
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
Zdravim..
tak dnes som to resetol (odpojil som bateriu na celu noc). Rano trosku tazsi start (bolo -8) ale rozbehlo sa to, a pamat bola vyresetovana.
Urobil som na aute asi 100 km a uz sa to nezobrazilo. Bol som zaroven objednany v toyote na diagnostiku, ale kedze chyba bola prec, tak som to zrusil. Ich vyjadrenie: vraj vela vody v palivovom filtry (pri mrazoch vraj normalne).
tak uvidime..
tak dnes som to resetol (odpojil som bateriu na celu noc). Rano trosku tazsi start (bolo -8) ale rozbehlo sa to, a pamat bola vyresetovana.
Urobil som na aute asi 100 km a uz sa to nezobrazilo. Bol som zaroven objednany v toyote na diagnostiku, ale kedze chyba bola prec, tak som to zrusil. Ich vyjadrenie: vraj vela vody v palivovom filtry (pri mrazoch vraj normalne).
tak uvidime..
Corolla Verso D-CAT 130kw
Tak diagnostika ukazala chybu P2002 - Particulate Trap Efficiency Below Threshold (Bank 1)
Mozne priciny:
• DPNR catalytic converter (Manifold converter sub-assembly)
• Differential pressure sensor
• Differential pressure sensor vacuum hose is clogged
• Blockage in vacuum transmitting pipe sub-assembly
• Exhaust gas temperature sensor
• Exhaust gas leaks in TOYOTA D-CAT
• Mass air flow meter
• Engine ECU
takze opat ten D-CAT , a to som konecne prestal dymit (po pridavani zimneho VIFu)
Mozne priciny:
• DPNR catalytic converter (Manifold converter sub-assembly)
• Differential pressure sensor
• Differential pressure sensor vacuum hose is clogged
• Blockage in vacuum transmitting pipe sub-assembly
• Exhaust gas temperature sensor
• Exhaust gas leaks in TOYOTA D-CAT
• Mass air flow meter
• Engine ECU
takze opat ten D-CAT , a to som konecne prestal dymit (po pridavani zimneho VIFu)
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW