DIVNE ZVUKY V INTERIÉRI - REKLAMÁCIA ???
DIVNE ZVUKY V INTERIÉRI - REKLAMÁCIA ???
Ahojte , mám Corollu (asi E15) rok : 2009 , o týždeň sa chystám na 1.servisnú prehliadku po 15 000km . Chcem sa Vás spýtať či mám dať na reklamáciu divné zvuky z autorádia (nie z repro) - pri nerovnej ceste , ako keby tam bolo niečo povolené a opiera sa to , alebo niečo malinké ulomené a behá to po vnúutri rádia , ja netuším , ale keď rádio pritlačím poriadne , tak to prestane ... A podobný problém mám s palubovkov na ľavej strane pri čelnom okne , pri nerovnej ceste sa mi zdá ako keby to bolo povolené a robilo to divné zvuky a ked pritlačím prestane to ...(v servise vravel že to môžu pozrieť , len je riziko , že to potom môže robiť na viacerých miestach ) --) nieje to nič hrozné , iba detaily ale predsa keď to bolo čisto new tak sa radšej poradím ...
Ďíiki za odpoveď

Ďíiki za odpoveď
- Michal_F6
 - Věčnej rejpal

přiživím se na tématu. Máte někdo tip jak vypodložit výplň pátých dveří u E12 kombi? Na nerovnostech je to dost nepříjemný zvuk. Díky. 
btw. bohužel musím konstatovat, že co Toyo převedla výrobu do Evropy a přestala si tolik hlídat kvalitu, mají se od VW v tomto co učit

btw. bohužel musím konstatovat, že co Toyo převedla výrobu do Evropy a přestala si tolik hlídat kvalitu, mají se od VW v tomto co učit
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun

Ducati Monster 821 - fun
Že by opadla počáteční euforie?  
 Ne, víš, že jsem to tu už kolikrát kritizoval a taky sem byl tázán, co tak najednou, když jsem byl z počátku nekritický. Ale to teď neřešme.
Já bych to zkusil podložit třeba mirolanem, tou pěnou, co se dává pod plovoucí podlahy, nedokážu teď odhadnout, kterou tloušťkou, aby se to dalo složit - předpokládám, že jsou tam ty typický plastový cvočky, tak mezi ty kontaktní plochy. Pak taky občas vídávám 3M pěnovou lepící pásku, to je v podstatě to samý, jenom to lepí.

Já bych to zkusil podložit třeba mirolanem, tou pěnou, co se dává pod plovoucí podlahy, nedokážu teď odhadnout, kterou tloušťkou, aby se to dalo složit - předpokládám, že jsou tam ty typický plastový cvočky, tak mezi ty kontaktní plochy. Pak taky občas vídávám 3M pěnovou lepící pásku, to je v podstatě to samý, jenom to lepí.
Holomek!

- Michal_F6
 - Věčnej rejpal

tak pokud jde o mě, tak euforii jsem nikdy netrpěl a první vystřízlivění přišlo, když jsem viděl zpracování otcova Avensisu (made in UK). Jinak E12 je na tom maličko lépe, ale taky žádná sláva. S tou 3M páskou je to dobrý nápad. Stejně musím vyměnit osvětlení RZ, tak to bude aspoň při jedné práciRampa89 píše:Že by opadla počáteční euforie?Ne, víš, že jsem to tu už kolikrát kritizoval a taky sem byl tázán, co tak najednou, když jsem byl z počátku nekritický. Ale to teď neřešme.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Ducati Monster 821 - fun

Ducati Monster 821 - fun
Brněnská továrna na výrobu plstí (i samolepicích!!):
http://eshop.btp.cz/zbozi/dekoracni-pls ... em-pdc100/

Toyota Corolla E12 1.4 D4D taky už slouží jinde .... 
Toyota Avensis T22 2.0 - už slouží jinde ....
už jen dvoukolé Yamahy ....

Toyota Avensis T22 2.0 - už slouží jinde ....
už jen dvoukolé Yamahy ....
- Pizzamancz
 - Řidič

To je zajímavé, já používám plst vyráběnou pro středočeský dýtrojt. Cpou to do folcvágnů a stačí to. Mám to vždy v tabuli 1x1 metr. Stačí akorát povrch odmastit, umýt, nastříhat a nalepit. Už jsem si tím vylepil všechny dveře ve svých autech a je to neuvěřitelná změna. Pokud to dáš na vnitří stranu tapeců kdekoli v autě ta věc přestane vrzat, drčet... a hlavně se to celé ztiší... Kdybyste chtěli, mohu nakrájet potřebné rozměry a poslat na dobírku. Více na SZ.dcigi píše:Brněnská továrna na výrobu plstí (i samolepicích!!):
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.

3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
- Vaclav Kopecky
 - Navigátor

Tříleté zkušenosti
Ahoj Johny007 a PavelN, mám Corollu určitě E15 - leden/2008 vyrobenou v Japonsku, za sebou dvě plánované servisní návštěvy(plná a střední "zdravotní a bezpečnostní" prohlídka) a nic nevrže, vše funguje, je zkrátka spolehlivá a proto jsem si ji také kupoval. Nic není dokonalé a současná auta jsou jen spotřební artikl, ale když čtu ty problémy ostatních E15coroláků, tak si říkám, že mám asi kliku, nebo mám jiný typ. Já jsem spokojený - klid diskrétnosti.PavelN píše:Celkem ostuda na nové auto, také jsem tímto prošel a nutno konstatovat, že prostě dílenské zpracování toyot je a zřejmě nadále bude mizerné.Johny007 píše:Vypodložili mi tapacír a taktiež palubnou desku a zatiaľ spokojnosť .

Re: Tříleté zkušenosti
Podle mě je v tom to sladké tajemství.Vaclav Kopecky píše:... mám Corollu ... vyrobenou v Japonsku...
Bylo to poznat i před skoro 20 lety, kdy byly rozdíly mezi Carinou E vyrobenou v anglii a tou vyrobenou v japonsku.
Buď rád.
Holomek!