Vyhrievaná podložka pod zadok
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já dostal od ježíška tento: http://www.a1racing.cz/interier/vyhriva ... lovatelny/
A je fakt dobrý. Hřeje na zadek a ledviny. Masáže nemá a ni bych je nechtěl.
Používám pouze nižší teplotu ze dvou a bohatě to stačí. Akorát jsem při montáži musel sundat potah sedadla abych uprostřed prosunul ty dva pásy na zapnutí zezadu. Musí se to totiž prosunout mesi sedákem a opěrkou.
A je fakt dobrý. Hřeje na zadek a ledviny. Masáže nemá a ni bych je nechtěl.
Používám pouze nižší teplotu ze dvou a bohatě to stačí. Akorát jsem při montáži musel sundat potah sedadla abych uprostřed prosunul ty dva pásy na zapnutí zezadu. Musí se to totiž prosunout mesi sedákem a opěrkou.

- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Sedí se na něm dobře a hlavně má dobré uchycení na šesti místech takže se při nasedání a vysedání z auta ani nepohne.
Předtím jsem měl takovou tu obyčejnou podložku s magnetickýma koulema a z ní jsem byl na mrtvici. Pořád jsem ji musel narovnávat.
A ještě nadělil Ježíšek Yardovi nylonovou garáž. Je nepromokavá a do -30 stupňů. Měl jsem ji zajistit už dávno když nemám garáž ani přístřešek.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Naposledy upravil(a) Bobešek dne úte 28.12.2010, 21:59, celkem upraveno 1 x.
No telleke,chcel som to isté napísať - ale nechcel som tým narobiť "prach"...
Je pravda(podla mňa tiež),ta vlhkosť nemá sa ako vysušiť a začne niečo skôr korodovat-alebo ešte horšie-hrdzavieť
Sused používa len taku plachtu,ktorá je po zrkadlá a je zahaknutá nejakými gumami o blatníky,čiže su zakryté len okná so strechou...To by sa ešte dalo

Je pravda(podla mňa tiež),ta vlhkosť nemá sa ako vysušiť a začne niečo skôr korodovat-alebo ešte horšie-hrdzavieť

Sused používa len taku plachtu,ktorá je po zrkadlá a je zahaknutá nejakými gumami o blatníky,čiže su zakryté len okná so strechou...To by sa ešte dalo